Congresfotografie

  • congresfotografie van congresfotograaf te Den Haag
    congresfotografie van congresfotograaf te Den Haag

Congresfotografie en Eventfotografie in Den Haag, Rotterdam eo.

Congresfotografie en eventfotografie is iets wat ik bijna maandelijks doe in voornamelijk Den Haag, Delft, Rotterdam en/of Leiden. Als fotograaf werk ik vaak in opdracht van de congres organisatie of een sponsor. Ik begin gelijk na een evenement met de verwerking van de foto’s zodat snel alle foto’s kunnen worden gedownload en eventueel worden doorgestuurd met een persbericht. Bekijk ook eens PortretfotografieBedrijfsfotografie of Beursfotografie.

Ervaring is van groot belang bij congresfotografie omdat vaak met weinig licht gefotografeerd moet worden. Fotograferen met een fullframe camera en goede lensen is dan van belang. Ik werk met een Canon EOS 5 mark3 em Canon L serie lensen, bijvoorbeeld de 70-200 2.8 L IS, welke ik veel gebruik tijdens congressen. Daarnaast ga ik tijdens congressen rustig te werk en zorg ik dat ik correct gekleed ben zodat ik niet te veel op val. Bij het fotograferen onder donkere omstandigheden (wat vaak het geval is bij congressen) is het erg van belang dat er een juiste mix wordt gevonden tussen sluitertijden, diafragma en ISO waarden. Flitsen doe ik zo weinig mogelijk omdat ik dit niet mooi vind en omdat het erg irritant voor bijvoorbeeld sprekers is.

Onderstaand tref je twee afbeelding aan met elk (links) een detail uit die foto op 100%.

Deze foto is gemaakt met een sluitertijd van 1/100 seconde, diafragma 4.0, ISO 1000 met statief, zonder flits.140625EPORutte

Deze foto is gemaakt met een sluitertijd van 1/80 seconde, diafragma 3.2, ISO 1250 met statief, zonder flits.congresfotografie Den Haag

Evenement video / aftermovie / congresvideo

Een evenementvideo /congresvideo produceren wij ook graag. Onderstaand treft u een paar voorbeelden aan.

Congresvideo Den Haag

Evenement video / aftermovie


Bekijk hier de Evenement video / aftermovie op de website van tasfilms. Wil je een bedrijfsvideo en film combineren bekijk dan eens deze pagina: gelijktijdig video en fotografie. Wij maken graag een offerte voor video en fotografie van uw evenement / congres.

Als je een leuk idee hebt, een opdracht wil bespreken, tarieven of een offerte wil aanvragen stuur dan even een email of bel mij. Tot snel!

                                                                 
Reclamebeeld.nl                          info@reclamebeeld.nl                      06-51520360  

Van der Duynstraat 143

2515 NJ Den Haag