Bedrijfsfilm Den Haag

Regelmatig maken wij een bedrijfsfilm in Den Haag. Hiervoor werkt Reclamebeeld samen met tasfilms. Twee gedreven beeldmakers die elkaar goed aanvullen. Wilmar is al 12 jaar beroeps-bedrijfsfotograaf en cameraman. Francis van tasfilms is niet alleen een bijzonder goede editor en creatief verhalenmaker. Ook is zij heel goed in staat dergelijke projecten in goede banen te leiden. Wil je meer over ons weten, bekijk dan eens deze pagina: Videoproductie bedrijfsfilm Den Haag Wij hebben veel ervaring met het maken van bedrijfsfilms en zijn gevestigd in het centrum van Den Haag. Inmiddels weten ook bedrijven ver buiten Den Haag ons te vinden.

Een bedrijfsfilm in Den Haag laten maken?

Wij maken bedrijfsfilms volgens een stappenplan. Hierin worden alle details besproken zodat voor iedereen duidelijk is wat de verwachtingen zijn. Je kunt op deze pagina meer lezen over hoe wij te werk gaan: Bedrijfsfilm werkwijze. Als je de bedrijfsfotografie van fotograaf en cameraman Wilmar wil bekijken, kun je op deze website heel veel voorbeelden vinden. Een goede start is de homepage: Bedrijfsfotografie. Veel kijkplezier.

Wat kost een bedrijfsfilm?

Die vraag krijgen wij nog wel eens. Eigenlijk is de algemene vraag ‘Wat kost een bedrijfsfilm?’ net zoiets als ‘Wat kost een auto?’ Zolang de specificaties en wensen niet duidelijk zijn, is het lastig een specifiek bedrag te noemen. In dit blog kun je alles lezen over de kosten van een bedrijfsfilm: Wat kost een bedrijfsfilm?

Voorbeelden van bedrijfsfilms gemaakt in Den Haag

Voorbeeld van een mini documentaire gemaakt in Den Haag

Voorbeeld van een congresfilm gemaakt in Den Haag

Voorbeelden van bedrijfsfilms gemaakt ver buiten Den Haag

Als je een leuk idee hebt, een opdracht wil bespreken, of tarieven of een offerte wil aanvragen – stuur dan even een email of bel mij. Tot snel!

                                                                 
Reclamebeeld.nl                          info@reclamebeeld.nl                      06-51520360  

Van der Duynstraat 143

2515 NJ Den Haag

Bedrijfsfilm Den Haag