Portretfotografie

  • Portretfotografie in Den Haag
    fotograaf Portretfotografie in Den Haag. Zelfportret met fisheye lens.

Portretfotografie van ervaren portretfotograaf in Den Haag

Portretfotografie in Den Haag maak ik bijna wekelijks. Bij Portretfotografie is het belangrijk dat de geportretteerde ontspannen op de foto staat. Een goede portretfotograaf krijgt dat voor elkaar. Hoe ik dat voor elkaar krijg is van persoon tot persoon verschillend. Doordat ik de afgelopen jaren meer dan 1000 mensen op diverse locaties heb geportretteerd zie ik of iemand echt op haar of zijn gemak is voor de camera. Goede portretfotografie is een mix van een interessante, leuke en/of mooie achtergrond in combinatie met een persoon die zich op zijn of haar gemak voelt en de juiste belichting. Ik maak vaak bedrijfsportretten in Den Haag, maar kan net zo goed op locatie in Leiden, Amsterdam of Rotterdam aan de slag. Bekijk ook eens Social Media fotografieMensenfotografie of Bedrijfsfotografie.

Arbeidsmarktcommunicatie film en fotografie

Mocht je fotos en/of film nodig hebben ter ondersteuning van jullie arbeidsmarktcommunicatie bekijk dan eens deze pagina’s:

Fotografie voor arbeidsmarkcommunicatie en Video voor arbeidsmarktcommunicatie.

Portretfotografie op de werkvloer

Veel voorbeelden van foto’s die ik op de werkvloer bij diverse bedrijven heb gemaakt tref je aan op de website beeld voor arbeidsmarktcommunicatie: Portretfotografie op de werkvloer.

Blog goede zakelijke portretfotografie

Wil je meer informatie over het maken van goede zakelijke portretfotografie lees dan eens dit blog artikel: zakelijke portretfotografie.

De LinkedIn pagina van Portretfotograaf kun je hier vinden:

https://www.linkedin.com/showcase/portretfotograaf/

Contact

Als je een leuk idee hebt, een portretfotografie opdracht wil bespreken, tarieven of een offerte wil aanvragen stuur dan even een email of bel mij. Tot snel!

                                                                 
Reclamebeeld.nl                          info@reclamebeeld.nl                      06-51520360  

Van der Duynstraat 143

2515 NJ Den Haag