Contact met fotograaf  Wilmar Dik in Den Haag.

Bel of mail mij! Ik hoor graag van je.

+31 (0)6 5152 0360info@reclamebeeld.nl

Leuk dat je contact met fotograaf Wilmar Dik wil opnemen. Als je een leuk idee hebt, een opdracht wil bespreken, tarieven of iets anders wil weten stuur dan even een email of bel mij. Wil je vooral meer informatie over fotografie dan kun je ook even kijken op mijn pagina blogs over fotografie. Ik hoop snel van je te horen en/of lezen!                                                                
Reclamebeeld.nl                          info@reclamebeeld.nl                      06-51520360  

Van der Duynstraat 143

2515 NJ Den Haag

Bedrijfsfotograaf in Den Haag

Reclamebeeld.nl is onderdeel van Wilmar Photography, K.v.k. te Den Haag, nummer 27334291. Het btw-indentificatienummer is NL001379876B02.

De LinkedIn pagina van Reclamebeeld kun je hier vinden: https://www.linkedin.com/company/reclamebeeld/

LinkedinfotograafDenHaag
bedrijfsfotograaf

Naast fotograaf ben ik ook cameraman. Hierbij werk ik samen met Francis Camstra van tasfilms. Meer over ons kun je lezen op deze pagina: Videoproductie team Den Haag.

Op alle rechtsbetrekkingen van Reclamebeeld / Wilmar Dik zijn de Algemene Voorwaarden van de Dupho (Dutch Photographers) van toepassing, welke zijn gedeponeerd bij de Rechtbank van Amsterdam onder nummer [6/2022]. Klik hier om de Algemene Voorwaarden als pdf te bekijken.


Filmportret van fotograaf Wilmar aan het werk

Onderstaand filmportret is gemaakt door https://www.fotografiecommunity.nl/. In de film kun je een interview bekijken en mij aan het werk zien. Veel kijkplezier!