Bedrijfsfotografie

  • Riool renovatie fotografie
    Riool renovatie techniek fotografie

Bedrijfsfotografie Den Haag, Rotterdam, Delft, Zoetermeer, Leiden e.o.

Bedrijfsfotografie is een verzamelnaam van diverse soorten fotografie. Portretfotografie, interieurfotografie en goede foto’s van bedrijfspanden (zie architectuurfotografie) kunnen hier allemaal onderdeel van zijn. Als fotograaf is het belangrijk je te verdiepen in de organisatie van de opdrachtgever zodat je tijdens een fotoshoot weet wat belangrijk is en waar de nadruk moet liggen. Het zo ideaal mogelijk vast leggen van mensen en locaties zodat een goede en realistische kijk wordt gecreëerd, alsook aandacht voor de briefing en hoe de opdrachtgever zich identificeert zijn belangrijke componenten voor een goede bedrijfsreportage.

Ervaring als Bedrijfsfotograaf

Als bedrijfsfotograaf heb ik vanzelfsprekend veel ervaring in bedrijfsfotografie en kom ik vaak bij bedrijven in Den Haag, Rotterdam, Leiden, Zoetermeer, Delft e.o. maar kan met mijn mobiele fotostudio overal in Nederland aan de slag. Mijn ervaring in diverse soorten fotografie voor het bedrijfsleven laat ik het liefste zien, daarom heb ik op de pagina fotografie per sector fotografie voor bedrijven ingedeeld naar sector. Dit is handig als je op zoek bent naar foto’s die ik binnen een bepaalde sector heb gemaakt en laat gelijk zien hoe specialistisch in ben. Bekijk ook eens fotografie op kantoor, klantverhaal fotografie, zakelijke portretfotografie op locatie, groepsfotografiesocial media portretfotografiecongresfotografie, Installatietechniek fotografie of bedrijfsfeesten.

Briefing bedrijfsfotografie

Benieuwd naar hoe je een goede fotografie briefing schrijft? Bekijk dit blog-artikel eens: Hoe maak je een goede fotografie briefing voor een fotografie opdracht.

Bedrijfsfoto’s van personeel

Naast het fotograferen van diensten en producten fotografeer ik ook vaak personeel. Dit kan portretfotografie van een directeur of bestuurslid zijn, maar zeker ook foto’s van medewerkers die aan het werk zijn. Dit soort foto’s kunnen worden gebruikt voor marketing doeleinden maar ook bijvoorbeeld voor arbeidsmarktcommunicatie. Omdat ik daar ook veel ervaring in heb, heb ik samen met Francis Camstra van tasfilms.nl een aparte website gemaakt die zich speciaal richt op fotografie en film voor arbeidsmarktmarktcommunicatie.

Bekijk hier de portfolio voor :

fotografie arbeidsmarktcommunicatie

Video voor arbeidsmarktcommunicatie en employer branding

De LinkedIn pagina van bedrijfsfotograaf kun je hier vinden:

https://www.linkedin.com/showcase/bedrijfsfotograaf/

Contact

Als je een leuk idee hebt, een opdracht wil bespreken, tarieven of een offerte wil aanvragen stuur dan even een email of bel mij. Tot snel!

                                                                 
Reclamebeeld.nl                          info@reclamebeeld.nl                      06-51520360  

Van der Duynstraat 143

2515 NJ Den Haag

Bedrijfsfilm te Den Haag

Een bedrijfsfilm produceren wij ook graag. Onderstaand treft u een voorbeeld aan. Bekijk hier de nieuwste Bedrijfsfilm Den Haag op de website van tasfilms. Wil je een bedrijfsvideo en film combineren dan maken wij hier graag een offerte voor.

Bedrijfsfilm door Reclamebeeld.nl.