Persfotografie

  • Persfotografie van ondertekening te Den Haag
    Persfotografie van ondertekening te Den Haag

Persfotografie Den Haag, Rotterdam, Delft, Leiden, Zoetermeer eo.

Persfotografie is voor mij meestal het vastleggen van belangrijke gebeurtenissen en personen tijdens een evenement, uitreiking of congres in Den Haag of Rotterdam. Als persfotograaf werk ik soms voor kranten, vaker werk ik voor een opdrachtgever die de foto’s door mij aangeleverd krijgt en zelf bepaalt welke foto’s worden geleverd aan de pers. Omdat ik werk en woon in het centrum van Den Haag fotografeer ik regelmatig tijdens overhandigingen bij miniseries.

Persfoto’s aanleveren

Snelheid van leveren is vaak belangrijk. Ik begin meestal gelijk na een evenement of uitreiking met de verwerking van de foto’s zodat snel hierna de beelden kunnen worden gedownload via mijn We-Transfer account en worden doorgestuurd met een persbericht.

Ervaren persfotograaf in Den Haag

Ik ben al meer dan 10 jaar beroepsfotograaf werkende vanuit Den Haag. Ik ben lid van de Dupho (https://www.dupho.nl/fotograaf/wilmardik) en het NVJ (https://www.nvj.nl/user/49010) Mijn Nationale Perskaart en Dupho kaart tref je onderstaand aan. Wil je ook foto’s bekijken die mogelijk relevant zijn bekijk dan eens deze pagina’s: ministerie fotografie politiek den haagPortretfotografie of Congresfotografie.

 

Als je een leuk idee hebt, een opdracht wil bespreken, tarieven of een offerte wil aanvragen stuur dan even een email of bel mij. Tot snel!

                                                                 
Reclamebeeld.nl                          info@reclamebeeld.nl                      06-51520360  

Van der Duynstraat 143

2515 NJ Den Haag