Interieurfotografie

  • Interieurfotografie showroom daglichten.nl
    Interieurfotografie showroom daglichten.nl

Interieurfotografie in Den Haag, Rotterdam eo.

Bij interieurfotografie is het erg belangrijk om de juiste hoek, belichting en sluitertijd te kiezen. Graag maak ik gebruik van reeds aanwezig licht, maar kan als dat moet ook gebruik maken van mijn mobiele flits units.

Soorten interieurfoto’s

Als fotograaf heb ik veel ervaring met het fotograferen van interieurs. In opdracht onder andere vakantiehuisjes, hotelkamers, verpleeghuizen, gevangenissen, beurzen, diverse congres locaties, kantoorpanden, winkel centra, horeca gelegenheden en musea mogen fotograferen door heel Nederland. Aangezien ik werk vanuit Den Haag doe ik de meeste opdrachten in Den Haag, Rotterdam, Delft, Leiden, Zoetermeer eo. Net als het inzetten van goede apparatuur, lenzen en keuzes voor bepaalde flits units is ook de aankleding van een interieur erg belangrijk. Moeten de foto’s uitermate recht en strak zijn of moeten ze vooral een emotie bij de kijkers teweeg brengen? Bekijk ook eens Architectuur fotografie of Woningcorporatie fotografie.

Andere specifieke Interieurfotografie pagina’s

Naast interieurfoto´s van kantoren maak ik ook regelmatig foto´s van winkelinrichtingen. Voorbeelden daarvan tref je hier aan: interieurfotografie van winkelinrichting.

Fotografie van bewoners en interieurs in de zorg tref je hier aan: fotografie in de zorg – interieurs en bewoners.

Tips voor interieurfotografie

In dit blog artikel staat veel informatie over interieurfotografie: Interieurfotografie tips

Als je een leuk idee hebt, een opdracht wil bespreken, tarieven of een offerte wil aanvragen stuur dan even een email of bel mij. Tot snel!

                                                                 
Reclamebeeld.nl                          info@reclamebeeld.nl                      06-51520360  

Van der Duynstraat 143

2515 NJ Den Haag