Architectuurfotografie

  • Foto van Binnenhof en hofvijfer te Den Haag
    Foto van Binnenhof en hofvijfer te Den Haag

Architectuurfotografie in Den Haag, Rotterdam, Delft, Leiden eo.

Omdat ik Zuid Holland, en dan met name Den Haag, Rotterdam, Delft en Leiden goed ken bestaat mijn architectuur portfolio met name uit fotografie van deze plaatsen. Bij architectuurfotografie is de juiste hoek, plaats en het weer erg belangrijk.  Goede architectuurfotografie ontstaat als je gaat schieten zodra het weer goed of interessant is en de zon op de juiste plek staat. Foto’s van architectuur kan ik maken met een tilt-shift lens (Canon TS-E 24mm F/3.5 L mark II) waardoor vertikale lijnen ook echt vertikaal op de foto’s staan. Soms maak ik ook foto’s met een Canon fish eye lens voor wat extremere effecten. De meeste fotografie schiet ik in opdracht van gebieds- en vastgoedontwikkelaars. Bekijk ook eens mijn woningbouw / nieuwbouw fotografie, Bedrijfsfotografie, Bouwfotografie of Interieurfotografie.

Meer je meer weten over architectuurfotografie en woningbouw fotografie lees dan dit blog artikel: Architectuurfotografie en woningbouw fotografie.

De LinkedIn pagina van architectuurfotograaf Den Haag kun je hier vinden:

https://www.linkedin.com/showcase/architectuurfotograaf-den-haag/

Als je een leuk idee hebt, een opdracht wil bespreken, tarieven of een offerte wil aanvragen stuur dan even een email of bel mij. Tot snel!

                                                                 
Reclamebeeld.nl                          info@reclamebeeld.nl                      06-51520360  

Van der Duynstraat 143

2515 NJ Den Haag