Architectuurfotografie

  • Architectuurfotografie van hotel. Utility hotel fotografie.
    Architectuurfotografie van architectuurfotograaf. Utility hotel fotografie.

Architectuurfotografie in Den Haag, Rotterdam, Delft, Leiden e.o.

Omdat ik Zuid-Holland goed ken, en dan met name Den Haag, Rotterdam, Delft en Leiden, bestaat mijn architectuurportfolio voornamelijk uit fotografie van deze plaatsen. Bij architectuurfotografie is de juiste hoek, plaats en het weer erg belangrijk.  Goede architectuurfotografie ontstaat als je gaat schieten bij goed of interessant weer en de zon op de juiste plek staat. Foto’s van architectuur kan ik ook maken met een tilt-shift lens (Canon TS-E 24mm F/3.5 L mark II) waardoor verticale lijnen ook echt verticaal op de foto’s staan. Soms maak ik ook foto’s met een Canon fish-eye lens, voor wat extremere effecten. De meeste fotografie schiet ik in opdracht van gebieds- en vastgoedontwikkelaars. Bekijk ook eens mijn woningbouw / nieuwbouw fotografie, Bedrijfsfotografie, Bouwfotografie of Interieurfotografie.

Wil je meer weten over architectuurfotografie en woningbouwfotografie, lees dan dit blog-artikel: Architectuurfotografie en woningbouwfotografie.

De LinkedIn pagina van architectuurfotograaf Den Haag kun je hier vinden:

https://www.linkedin.com/showcase/architectuurfotograaf-den-haag/

Als je een leuk idee hebt, een opdracht wil bespreken, of tarieven of een offerte wil aanvragen – stuur dan even een email of bel mij. Tot snel!

                                                                 
Reclamebeeld.nl                          info@reclamebeeld.nl                      06-51520360  

Van der Duynstraat 143

2515 NJ Den Haag