videoproductie Den Haag
zakelijke videoproductie in Den Haag

Zakelijke videoproductie in Den Haag

Op zoek naar zakelijke videoproductie in Den Haag? Wij produceren zakelijke video’s en bedrijfsfilms in Den Haag voor opdrachtgevers in Den Haag en ver daarbuiten. Hierbij werken wij met een vast team: Francis en Wilmar. Anders gezegd: Reclamebeeld.nl werkt samen met tasfilms.nl. Wij maken bedrijfsvideo’s met een duidelijk plan van aanpak. Onze werkwijze kun je terugvinden op deze pagina: werkwijze video productie. Eventuele extra expertise die we nodig hebben voor het maken van een zakelijke video huren wij in. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een “voice over”.

Diverse soorten zakelijke video’s

Aangezien zakelijke video’s heel divers kunnen zijn, vind je hieronder een aantal verschillende categorieën.

Voorbeeld van zakelijke videoproductie

Hieronder kun je onze nieuwste video bekijken. Dit is een promotiefilm, gemaakt in opdracht van True Colors Childcare.

 

Deze video hebben wij geproduceerd voor Martens Beton. Zij kwamen naar ons toe met het verzoek om een duurzaamheid video te maken. Deze bedrijfsfilm kun je ook bekijken op de algemene pagina: Duurzaamheid video laten maken

 

Tips voor zakelijke video’s

In dit blog-artikel staan diverse tips die je kunnen helpen bij het (laten) maken van een zakelijke video: tips voor de productie van een zakelijke video.

Als je een leuk idee hebt, een opdracht wil bespreken, of tarieven of een offerte wil aanvragen – stuur dan even een email of bel mij. Tot snel!

                                                                 
Reclamebeeld.nl                          info@reclamebeeld.nl                      06-51520360  

Van der Duynstraat 143

2515 NJ Den Haag