Congresfotografie

  • Congresfotografie van congresfotograaf in Den Haag
    Congresfotografie van congresfotograaf in Den Haag

Eventfotografie en Congresfotografie in Den Haag, Rotterdam, Utrecht, eo.

Congresfotografie en eventfotografie is iets wat ik maandelijks doe in voornamelijk Den Haag, Rotterdam, Utrecht en/of Leiden. Als fotograaf werk ik vaak in opdracht van de congres organisatie of een sponsor. Ik begin gelijk na een evenement met de verwerking van de foto’s zodat snel alle foto’s kunnen worden gedownload en eventueel worden doorgestuurd met een persbericht.

Ervaren congresfotograaf.

Door mijn jarenlange ervaring als congresfotograaf weet ik goed om te gaan met lastige licht situaties. Dit is vaak het geval bij fotografie van congressen omdat regelmatig met weinig licht gefotografeerd moet worden. Fotograferen met een fullframe camera en goede lensen is dan belangrijk. Ik werk met een 5 verschillende lensen waardoor de foto’s ook divers zijn. Van een close-up van sprekers tot een groothoek en fish-eye foto om een totaal overzicht te geven van de locatie. Daarnaast ga ik tijdens congressen rustig te werk en zorg ik dat ik correct gekleed ben zodat ik niet te veel op val. Door mijn ervaring in het fotograferen van congressen weet ik ook onder donkere omstandigheden goede foto’s te maken door een juiste mix te vinden tussen sluitertijden, diafragma en ISO waarden. Flitsen doe ik zo weinig mogelijk omdat ik dit niet mooi vind en omdat het erg irritant voor sprekers en gasten is.

Foto’s van congres op diverse locaties.

Ik heb ervaring als congresfotograaf opgedaan in diverse steden en locaties, waaronder:

  • Den Haag; het World Forum, het Vredes Paleis, de Fokker Terminal, Madurodam, het Mariott hotel, Crowne Plaza Promendade Hotel, Hilton Hotel, het Gemeentemuseum, het Stadhuis, ANWB Hoofdkantoor, Nieuwspoort, Diligentia, De Koninklijke Schouwburg.
  • Rotterdam; Stadhuis, Ahoy Rotterdam, RDM Rotterdam, Inntel Hotels Rotterdam Centre.
  • Delft ; TU Delft Aula Conference Centre, Yes!Delft, Lijm & Cultuur
  • Utrecht; Media Plaza Jaarbeurs

Daarnaast De Rode Hoed te Amsterdam, Hotel Theater Figi Zeist, Hotel NH Noordwijk Conference Centre Leeuwenhorst, het BOVAGhuis in Bunnik, Het Loo te Apeldoorn, European Patent Office (Rijswijk), Van der Valk (Nootdorp), ea.

Bekijk ook eens PortretfotografieBedrijfsfotografie of Beursfotografie.

Onderstaand tref je twee afbeelding aan met elk (links) een detail uit die foto op 100%.

Deze foto is gemaakt met een sluitertijd van 1/100 seconde, diafragma 4.0, ISO 1000 met statief, zonder flits.140625EPORutte

Deze foto is gemaakt met een sluitertijd van 1/80 seconde, diafragma 3.2, ISO 1250 met statief, zonder flits.congresfotografie Den Haag

Evenement video / aftermovie / congresvideo

Een evenementvideo /congresvideo produceren wij ook graag. Onderstaand treft u een paar voorbeelden aan.

Congresvideo Den Haag

Evenement video / aftermovie


Bekijk hier de Evenement video / aftermovie op de website van tasfilms. Wil je een bedrijfsvideo en film combineren bekijk dan eens deze pagina: gelijktijdig video en fotografie. Wij maken graag een offerte voor video en fotografie van uw evenement / congres.

Als je een leuk idee hebt, een opdracht wil bespreken, tarieven of een offerte wil aanvragen stuur dan even een email of bel mij. Tot snel!

                                                                 
Reclamebeeld.nl                          info@reclamebeeld.nl                      06-51520360  

Van der Duynstraat 143

2515 NJ Den Haag