Congresfotografie

  • Congresfotografie van congresfotograaf
    Congresfotografie van congresfotograaf

Eventfotografie en congresfotografie in Den Haag, Rotterdam, Utrecht, eo.

Congresfotografie en eventfotografie is iets wat ik maandelijks doe, voornamelijk in Den Haag, Rotterdam, Utrecht en/of Leiden. Als fotograaf werk ik vaak in opdracht van de congresorganisatie of een sponsor. Ik begin direct na een evenement met de verwerking van de foto’s zodat alle foto’s snel kunnen worden gedownload en eventueel doorgestuurd kunnen worden met een persbericht. Alle foto’s op deze pagina zijn exclusief voor mijn opdrachtgevers geschoten en zijn dus niet te koop.

Ervaren congresfotograaf

Door mijn jarenlange ervaring als congresfotograaf weet ik goed om te gaan met lastige lichtsituaties. Dit is vaak het geval bij fotografie van congressen, waar met weinig licht gefotografeerd moet worden. Fotograferen met een full-frame camera en goede lenzen is dan belangrijk. Ik werk met 5 verschillende lenzen, waardoor de foto’s ook divers zijn. Van een close-up van sprekers tot een groothoek en fish-eye foto om een totaal overzicht te geven van de locatie. Daarnaast ga ik tijdens congressen rustig te werk en zorg ik dat ik correct gekleed ben, zodat ik niet teveel op val. Door mijn ervaring in het fotograferen van congressen weet ik ook onder donkere omstandigheden goede foto’s te maken door de juiste mix te vinden tussen sluitertijden, diafragma en ISO waarden. Flitsen doe ik zo weinig mogelijk.  Dit vind ik niet mooi – en daarnaast is het irritant voor sprekers en gasten. Wil je weten wat er allemaal bij het maken van congresfoto’s komt kijken? Lees dan dit blog-artikel: Congresfotograaf inhuren.

Combinatie van fotografie en video tijdens congres

Omdat ik naast fotograaf ook cameraman ben kan ik op locatie zowel fotograferen als filmen. Handig, want dan heb je een vast aanspreekpunt en matchen de foto’s en video’s goed qua stijl. Ik werk hierin samen met Francis Camstra van tasfilms. Hieronder staan twee films van onze samenwerking. Nog meer congresvideo’s, die we deels ook samen geschoten hebben, kun je bekijken op: evenement video.

Congresvideo met interviews

Wil je tijdens je congres ook interviews met experts en/of deelnemers laten vastleggen? Bekijk dan eens deze pagina: Congresvideo interview.

Evenementenlocatie fotografie

Ik heb ervaring als congresfotograaf opgedaan bij zeer diverse evenementenlocaties in diverse steden, waaronder:

  • Den Haag; het World Forum, het Vredespaleis, de Fokker Terminal, Madurodam,  ADO Den Haag – Cars Jeans Stadion, Het Huis van Europa, het Mariott hotel, Crowne Plaza Promendade Hotel, Hilton Hotel, het Gemeentemuseum, het Stadhuis, ANWB Hoofdkantoor, Nieuwspoort, Diligentia, De Koninklijke Schouwburg.
  • Rotterdam; het Stadhuis, Ahoy Rotterdam, RDM Rotterdam, Inntel Hotels Rotterdam Centre.
  • Delft; TU Delft Aula Conference Centre, Yes!Delft, Lijm & Cultuur
  • Utrecht; Media Plaza Jaarbeurs

Daarnaast heb ik gefotografeerd in De Rode Hoed te Amsterdam, de KNVB campus in Zeist, Hotel Theater Figi Zeist, Hotel NH Noordwijk Conference Centre Leeuwenhorst, het BOVAGhuis in Bunnik, Het Loo te Apeldoorn, European Patent Office (Rijswijk), Van der Valk (Nootdorp), e.a.

De LinkedIn pagina van Congresfotograaf kun je hier vinden:

https://www.linkedin.com/showcase/congresfotograaf/

Bekijk ook eens InterieurfotografiePortretfotografieBedrijfsfotografie of Beursfotografie.

Onderstaand tref je twee afbeeldingen aan, met elk (aan de linkerkant) een detail uit die foto op 100%.

Deze foto is gemaakt met een sluitertijd van 1/100 seconde, diafragma 4.0, ISO 1000 met statief, zonder flits.140625EPORutte

Deze foto is gemaakt met een sluitertijd van 1/80 seconde, diafragma 3.2, ISO 1250 met statief, zonder flits.congresfotografie Den Haag

Evenement video / after-movie / congresvideo

Een evenement video / congresvideo produceren wij ook graag. Onderstaand een paar voorbeelden. Deze after-movie videovoorbeelden tref je ook aan op deze pagina: Aftermovie congres video

Congresvideo Den Haag

Evenement video / aftermovie


Bekijk hier de pagina Evenement video / aftermovie op de website van tasfilms. Wil je een bedrijfsvideo en film combineren? Bekijk dan eens deze pagina: gelijktijdig video en fotografie. Wij maken graag een offerte voor video en fotografie van een evenement / congres.

Als je een leuk idee hebt, een opdracht wil bespreken, of tarieven of een offerte wil aanvragen – stuur dan even een email of bel mij. Tot snel!

                                                                 
Reclamebeeld.nl                          info@reclamebeeld.nl                      06-51520360  

Van der Duynstraat 143

2515 NJ Den Haag