Filmportret

Een filmportret maken wij graag. Onze opdrachtgevers zijn erg divers. Onderstaande films hebben wij deels zelf geproduceerd en deels in opdracht. Voor de productie van filmportretten werkt Reclamebeeld.nl samen met tasfilms.nl . Of anders gezegd, Wilmar werkt samen met Francis. We zijn twee gedreven vakidioten die elkaar goed aanvullen.

Werkwijze voor het maken van een portretfilm

Elke film, van filmportret tot aan een bedrijfsfilm, begint met een idee en een goed gesprek. Bij het maken van een portretfilm is het van belang dat het doel en de verhaallijn duidelijk is. Het doel van iemand die geportretteerd wordt kan heel anders zijn dan van een partij die de opdracht geeft om een filmportret te laten maken. Alles moet duidelijk zijn en worden besproken. Meer over onze werkwijze voor het maken van een film kun je hier bekijken: werkwijze voor een film. Naast het maken van een film kan ik op locatie ook gelijk wat goede foto’s maken. Voorbeelden (ook van Simone- zie de eerste film) kun je bekijken op deze pagina: Portretfotografie in Den Haag.

Filmportret voorbeelden gemaakt in Den Haag

Een filmportret van beeldend kunstenaar Simone Ten Bosch. ‘De kunst van de lockdown’, over mondkapjes, social distance dresses en een klei(n)schalig kunstproject.

Arbeidsmarktvideo portretfilm: van azc naar ondernemerschap

Deze arbeidsmarktvideo hebben we geproduceerd en volgt ondernemer in dadels Khaled Al-Yami.

Een filmportret van Gijsbert Kok, de stadsbeiaardier van Den Haag. De documentaire is uitgezonden op TV West.

Dit filmportret klantverhaal hebben wij gemaakt in opdracht van J&C Advies in Den Haag. Het gaat over ondernemer Siggi, Eigenaar van de Rapschool GoHard.

Deze film laat zien wat Jessica als ondernemer te bieden heeft. Ze geeft workshops als “Maanstaf maken” en “Wierrook maken”. Ook voor een cursus Edelsteentherapie kun je bij haar terecht.

Contact

Heb je een leuk idee? Wil je een opdracht bespreken? Een offerte ontvangen? Stuur dan even een email of bel mij. Tot snel!

contact filmportret maker                                   contact filmportret producent Den Haag                              Bel portretfotograaf Den Haag
Reclamebeeld.nl                          info@reclamebeeld.nl                      06-51520360  

Van der Duynstraat 143

2515 NJ Den Haag

Filmportret Simone