Fotografie Arbeidsmarktcommunicatie

  • Arbeidsmarkt fotografie werken bij de EU

Arbeidsmarktcommunicatie fotografie

Fotografie ten behoeve van uw arbeidsmarktcommunicatie voor bijvoorbeeld het werven en/of detacheren van personeel of het geïnteresseerd krijgen van groepen voor een bepaalde richting of opleiding doe ik met enige regelmaat. Hiervoor hebben Francis Camstra en ik een aparte website gemaakt: Beeldvoorarbeidsmarktcommunicatie.

 

Wil je direct naar de fotografie of film pagina’s op deze site klik dan hier:

Video voor arbeidsmarktcommunicatie en employer branding

Fotografie voor arbeidsmarktcommunicatie en employer branding

Hier tref je een interessante blog aan over stockfotografie bij arbeidsmarktcommunicatie.

Communiceren met je potentiele werknemers moet op een leuke manier gebeuren. Belangrijk hier is dat een werknemer of werkgever in zijn werkomgeving wordt gefotografeerd in een ontspannen en vrolijke houding. Ook is het van belang dat de te fotograferen personen (liefst vrijwillig) meewerken en goed worden bedankt (bv met een waardebon) na afloop van een fotoshoot. Een modelrelease zal ook moeten worden ondertekend, je wil namelijk als bedrijf of instelling deze fotos veel kunnen gebruiken in diverse media uitingen. Bekijk ook eens andere voorbeelden van mijn werk: of bedrijfsfotografie, Installatie techniek fotografie of portretfotografie.

Fotografie voor de werving van studenten en starters

Speciaal voor de werving van studenten en starters op de arbeidsmarkt heb ik een speciale pagina aangemaakt met voorbeeld foto’s: fotografie voor de werving van studenten en starters

Werknemer testimonial video tbv arbeidsmarkt communicatie

Hier staat een interessante blog over Arbeidsmarktcommunicatie video / film blog.

Deze evenement video heb is gemaakt voor een bedrijf dat een bijeenkomst voor haar medewerkers hield in het teken van duurzame inzetbaarheid. Het doel van de video is om bewustzijn, enthousiasme en eigen initiatief op het gebied van duurzame inzetbaarheid te stimuleren bij de werknemers van het bedrijf.:

Mocht je benieuwd zijn naar een film waarin personeel in de schijnwerpers staan bekijk dan eens onderstaande bedrijfsfilms / video testinomial van medewerkers:

bedrijfsfilm / bedrijfsvideo van productiemedewerkers van een fabriek

Bovenstaande bedrijfsfilms tref je ook aan op deze pagina: http://tasfilms.nl/portfolio/

Als je een leuk idee hebt, een opdracht wil bespreken, tarieven of een offerte wil aanvragen stuur dan even een email of bel mij. Tot snel!

                                                                 
Reclamebeeld.nl                          info@reclamebeeld.nl                      06-51520360  

Van der Duynstraat 143

2515 NJ Den Haag