Fotografie en video

Wij zijn twee beeldmakers uit Den Haag en bieden professionele fotografie en video productie aan. Eerder hadden we al eens een blog geschreven over de verschillen tussen fotografie en video. Dit blog is de basis voor onderstaand artikel dat is gepubliceerd in het fotografiemagazine DIGIFOTO Pro in september 2022.

Productie van video en foto’s

Omdat we regelmatig fotografie en video produceren weten we goed wat de verschillen zijn. Ben je opzoek naar een partij die fotografie en video kan aanbieden dan horen we graag van je! Onder het artikel kun je wat meer informatie over ons (Francis Camstra en Wilmar Dik) en onze diensten lezen. Ook staan daar onze contract gegevens.

Fotografie en video laten maken en uitleg
video en fotografie productie
video en fotografie experts

Fotografie en video voor organisaties en bedrijven

Wij werken met name voor bedrijven, Ngo’s en semioverheid. Veel voorbeelden van ons werk kun je bekijken op https://www.reclamebeeld.nl/zakelijke-video-productie-den-haag/. Op de website van tasfilms tref je overigens dezelfde films aan bij video portfolio. Ook kun je op die website onze werkwijze van videoproductie bekijken. Samen hebben Francis en Wilmar de website Beeld voor Arbeidsmarktcommunicatie.

video filmmaakster

Video’s van filmmaakster Francis Camstra

Francis is sinds 2016 filmmaakster en eigenaar van tasfilms. Dit beroep heeft ze via een omweg gevonden. Na haar rechtenstudie (Internationaal Publiekrecht aan de Universiteit Leiden) heeft ze voor diverse Ngo’s gewerkt. Uiteindelijk heeft ze, net als Wilmar, van haar hobby haar beroep gemaakt. Meer informatie over Francis kun je vinden op haar LinkedIn profiel: Francis Camstra – Specialist in zakelijke videoproductie

video en fotografie van Wilmar

Fotografie van fotograaf Wilmar Dik

Wilmar is sinds 2008 beroepsfotograaf. Hij maakt al foto’s sinds zijn jeugd. Zijn eerste spiegelreflexcamera kreeg hij in 1987. Naast het maken van foto’s werkt Wilmar samen met filmmaakster Francis Camstra van tasfilms. Je kunt bedrijfsfotografie en video’s van Wilmar bekijken op deze website. Maar voor portretfoto’s kun je beter even kijken op mensen.photo. Zijn fotografie stijl kun je bekijken op zijn fotografie portfolio website. Contact met Wilmar kan via onderstaande informatie. Maar je kan ook even op zijn LinkedIn profiel kijken: Wilmar Dik – fotograaf Den Haag

Contact

Wil je graag praten over het laten maken van fotografie en video neem dan contact op. We horen graag van je!

Fotografie advocatenkantoor                                   fotograaf voor advocatenkantoren                              
Reclamebeeld.nl                          info@reclamebeeld.nl                      06-51520360  

Van der Duynstraat 143

2515 NJ Den Haag