Fotografie in de zorg

  • fotografie in de zorg, fotograaf voor zorginstelling
    fotografie in de zorg, fotograaf voor zorginstelling

Fotografie in de zorg

Fotografie in de zorg maak ik al vele jaren voor diverse opdrachtgevers. Alle bovenstaande foto’s in de zorg zijn voor 1 opdrachtgever gemaakt. De fotografie voor deze zorggroep bestond uit het in beeld brengen van 11 zorg locaties voor het gebruik in brochures en websites. Ik heb foto’s gemaakt van de panden, interieurs en een aantal bewoners. Per locatie ben ik ongeveer 2,5 uur bezig geweest. Dit heeft geresulteerd in 40- 50 goed bruikbare beelden per locatie. Naast de fotografie van interieurs, de locaties en bewoners heb ik ook sfeer beelden gemaakt van bijvoorbeeld de aanwezige huisdieren. Wil je andere foto’s van zorgverlening bekijken, kijk dan eens op deze pagina: Zorgverlening fotografie.

Interieurfotografie in de zorg

Fotografie van zorg instellingen maak ik al vele jaren. Het fotograferen van cliënten kamers, dagbesteding ruimtes, kantines en bijvoorbeeld de receptie behoren vaak bij de fotografie opdracht. Meer interieurfotografie (maar niet zozeer van zorginstellingen) tref je hier aan: Interieurfotografie.

Bewoners fotografie in de zorg

Het fotograferen van bewoners van een zorginstelling is erg leuk om te doen. Het vergt veel geduld en een goede voorbereiding is van belang. Fotograferen van bewoners kan alleen als de cliënt (of voogd) akkoord gaat met de foto sessie. Fotografie van mensen in een huiselijke setting doe ik vaak. Bekijk hier andere voorbeelden (buiten de zorg): Binnenshuis fotografie.

Mocht je een zorginstelling willen laten fotograferen dan hoor ik graag van jullie.

De LinkedIn pagina van zorgfotograaf kun je hier vinden:

https://www.linkedin.com/showcase/zorgfotograaf/

Als je een leuk idee hebt, een opdracht wil bespreken, tarieven of een offerte wil aanvragen stuur dan even een email of bel mij. Tot snel!

                                                                 
Reclamebeeld.nl                          info@reclamebeeld.nl                      06-51520360  

Van der Duynstraat 143

2515 NJ Den Haag