• Foto van medisch personeel
    Fotografie van medisch personeel

Fotografie van medisch personeel

Fotografie van medisch personeel bij tandartspraktijken, ziekenhuizen of verpleeghuizen, al dan niet met artsen, onderzoekers en verplegend personeel, is iets wat ik als fotograaf vaak heb gedaan. Het maken van goede foto’s van personeel is een combinatie van interieurfotografie en het begeleiden van mensen die het soms spannend vinden om op de foto te gaan.

Foto’s van personeel

Op de website BeeldvoorArbeidsmarktcommunicatie heb ik veel foto’s staan van (oa. medisch) personeel staan. Bekijk bijvoorbeeld eens de pagina fotografie op de werkvloer of LinkedIn portretfotografie voor social media.

Ik neem de tijd voor fotoshoots met personeel, mede omdat het opzetten van studio-flitsunits erg belangrijk is bij fotografie zonder al te veel daglicht. Daarnaast is het fijn als medewerkers niet gespannen op de foto gaan. Hun betrekken bij een fotoshoot en de tijd nemen voor mensen is daarom belangrijk.

Bekijk ook eens mijn Portretfotografie of Bedrijfsfotografie.

Als je een leuk idee hebt, een opdracht wil bespreken, of tarieven of een offerte wil aanvragen – stuur dan even een email of bel mij. Tot snel!

                                                                 
Reclamebeeld.nl                          info@reclamebeeld.nl                      06-51520360  

Van der Duynstraat 143

2515 NJ Den Haag