• Foto's van de haven van Rotterdam
    Foto's van de haven van Rotterdam

Fotografie haven Rotterdam en de Maasvlakte.

Bovenstaande foto’s heb ik gemaakt in de haven van Rotterdam, op de Maasvlakte. Deze foto’s zijn in opdracht en exclusief voor de SER gemaakt en kunnen daarom niet worden aangeschaft als stockfoto’s. Wel kan ik in opdracht foto’s maken van de haven van Rotterdam en bijvoorbeeld de Maasvlakte.

Foto’s van Rotterdam haven in opdracht.

De bovenstaande foto’s van de Maasvlakte zijn gemaakt tijdens een boottocht van ongeveer een uur. Vanzelfsprekend kan ik dit nog een keer doen. Gedurende een uur maak ik veel foto’s. Het resultaat hiervan is dat ik ongeveer 40-80 goede foto’s kan leveren die je voor alle soorten media-uitingen kan gebruiken. Mocht je hier interesse in hebben, maak ik graag een fotografie-offerte voor opdracht fotografie van de haven van Rotterdam.

Mooi weer

Bij een dergelijke fotoshoot is het weer erg belangrijk. Daarom ga ik graag op pad als het weer goed is. Wat goed weer is, mag je als opdrachtgever zelf bepalen. Daarom heb ik graag nog even overleg voordat ik daadwerkelijk in de auto stap richting de Maasvlakte of een ander deel van de haven van Rotterdam.

Briefing bedrijfsfotografie

Benieuwd hoe je een goede fotografie-briefing schrijft? Lees dan dit blog-artikel: Hoe maak je een goede fotografie briefing voor een fotografie opdracht.

Bekijk hier het portfolio voor :

Industrie fotografie

fotografie arbeidsmarktcommunicatie

Video voor arbeidsmarktcommunicatie en employer branding

Contact

Als je een leuk idee hebt, een opdracht wil bespreken, of tarieven of een offerte wil aanvragen stuur – dan even een email of bel mij. Tot snel!

                                                                 
Reclamebeeld.nl                          info@reclamebeeld.nl                      06-51520360  

Van der Duynstraat 143

2515 NJ Den Haag

Bedrijfsfilm te Den Haag

Een bedrijfsfilm produceren wij ook graag. Onderstaand treft u een voorbeeld aan. Bekijk hier de nieuwste Bedrijfsfilm Den Haag op de website van tasfilms. Wil je een bedrijfsvideo en film combineren dan maken wij hier graag een offerte voor.