• Twinkle magazine, digital commerce vakblad. Fotografie voor Vakbladen
    Twinkle magazine, digital commerce vakblad. Fotografie voor Vakbladen

Fotografie voor vakbladen

Ik maak geregeld foto’s voor vakbladen (magazines die over een specifiek onderwerp gaan en die gelezen worden door een specifieke doelgroep). Doordat ik veel ervaring heb op het gebied van bedrijfsfotografie weet ik mij snel te verdiepen in wat een redactie van een vakblad wil. Vaak weet de redactie overigens al redelijk goed wat ze willen, soms zo gedetailleerd dat het formaat van de foto al bekend is. Meestal betreft fotografie voor een vakblad een portretfoto, desgewenst in combinatie met een product of specifieke locatie. Op deze pagina tref je voorbeelden aan van mijn foto’s die gepubliceerd zijn in vakbladen. Als ik een fotoshoot voor een vakblad doe, lever ik ruim beeld aan. Als de opdracht is om een portretfoto te maken, zal ik zeker geen 2 of 3 beelden aanleveren, maar eerder 10 of 15. Ik maak zelf geen definitieve keuze over welke beelden daadwerkelijk gebruikt worden, maar laat dit graag over aan de redactie of vormgever. Deze partijen zijn op de hoogte van de toon van het interview/verhaal en weten wat voor foto nodig is gezien de beschikbare ruimte. Daarom vind ik het belangrijk om breed aan te leveren.

Wil je meer voorbeelden zien van portretfotografie? Bekijk dan eens deze pagina’s:  van portretfotografie buiten op locatie of portretfotografie in Den Haag.

Fotografie voor personeelsbladen en magazines

Regelmatig worden mijn foto’s gebruikt voor de creatie van personeelsbladen en magazines. Wil je specifieke voorbeelden van fotografie zien die gebruikt zijn bij arbeidsmarktcommunicatie? Bekijk dan eens deze pagina: Fotografie voor personeelsbladen en magazines

Als je een leuk idee hebt, een opdracht wil bespreken, of tarieven of een offerte wil aanvragen – stuur dan even een email of bel mij. Tot snel!

                                                                 
Reclamebeeld.nl                          info@reclamebeeld.nl                      06-51520360  

Van der Duynstraat 143

2515 NJ Den Haag