Wat bedoel ik met rechtenvrije fotografie.

Op deze pagina: https://www.reclamebeeld.nl/gebruiksrechten-opdracht-fotografie kun je lezen hoe het zit met rechten op foto’s. Rechtenvrij is een foto zelden.

Samenvattend

Commercieel gebruik door een partij anders dan degene die mijn factuur betaalt mag alleen na schriftelijk akkoord van mij en kan alleen met goedvinden van mijn opdrachtgever. Mijn foto’s mogen niet door een opdrachtgever aan andere partijen als kadootje worden weggegeven. Voor het gebruik door andere partijen dan de opdrachtgever kan een bedrag worden afgesproken dat qua hoogte afhankelijk is van het gebruik.

Bronvermelding bij een foto.

Bronvermelding is in principe verplicht, maar er zijn uitzonderingen. In onderstaand schema staat duidelijk vermeldt wanneer dit wel en niet nodig is.

Mocht je hier vragen over hebben, een opdracht willen bespreken of een offerte voor een bedrijfsfotoshoot op locatie willen opvragen dan hoor ik dat graag. Stuur dan even een email naar info@reclamebeeld.nl of pak de telefoon en bel mij op 06-51520360.

Reclamebeeld.nl is onderdeel van Wilmar Photography, K.v.k. te Den Haag, nummer 27334291

LinkedinfotograafDenHaag bedrijfsfotograaf

Op alle rechtsbetrekkingen van Reclamebeeld / Wilmar Dik zijn de Algemene Voorwaarden van de Dupho (Dutch Photographers) van toepassing, welke zijn gedeponeerd bij de Rechtbank van Amsterdam onder nummer [66/2016].

Klik hier om de Algemene Voorwaarden als pdf te bekijken.