Ministerie fotografie politiek Den Haag

  • Tweede kamer leden werkbezoek fotografie
    Tweede kamer leden werkbezoek fotografie

Fotografie politiek Den Haag, van minister of ministerie.

Als fotograaf kom ik regelmatig bij diverse ministeries in Den Haag. Foto’s tijdens een overhandiging aan een minister door leden van een bestuur in de Statenpassage van de Tweede Kamer of foto’s tijdens een congres met een minister maak ik graag. Ook voor een portretfoto van een staatsecretaris of minister ben je bij mij aan het juiste adres. Ik woon in het centrum van Den Haag, op fiets afstand van elk ministerie. Zodra het persmoment bij een ministerie voorbij is kan ik thuis snel beginnen aan het verwerken van de foto’s. Wil je een fotograaf bij een persmoment op een ministerie dan hoor ik graag van je.

Wil je andere voorbeelden bekijken van wellicht relevante fotografie, bekijk dan eens deze pagina’s: portretfotografie Den Haag, congresfotografie

Als je een leuk idee hebt, een opdracht wil bespreken, tarieven of een offerte wil aanvragen stuur dan even een email of bel mij. Tot snel!

                                                                 
Reclamebeeld.nl                          info@reclamebeeld.nl                      06-51520360  

Van der Duynstraat 143

2515 NJ Den Haag