Ministerie fotografie politiek Den Haag

  • Politiek fotografie tijdens een bijeenkomst
    Politiek fotografie tijdens een bijeenkomst

Fotografie politiek Den Haag, van minister of ministerie.

Als fotograaf kom ik regelmatig bij diverse ministeries in Den Haag. Zo maak ik graag foto’s tijdens een overhandiging aan een minister, bijvoorbeeld door leden van een bestuur in de Statenpassage van de Tweede Kamer. Of foto’s tijdens een congres met een minister. Ook voor een portretfoto van een staatsecretaris of minister ben je bij mij aan het juiste adres. Ik woon in het centrum van Den Haag, op fietsafstand van elk ministerie. Zodra het persmoment bij een ministerie voorbij is, kan ik thuis snel beginnen aan het verwerken van de foto’s. Wil je een fotograaf bij een persmoment op een ministerie, hoor ik graag van je.

Stockfoto’s kopen van politiek?

Alle foto’s op deze pagina en verreweg de meeste foto’s op deze website zijn gemaakt in opdracht. Aangezien ik meestal met mijn opdrachtgevers afspreek dat ik de foto’s alleen op mijn portfolio pagina’s mag laten zien, zijn deze dus niet te koop. Ik lever mijn foto’s ook niet achteraf als stockfoto’s aan stockbureaus.

Wil je andere voorbeelden bekijken van wellicht relevante fotografie, bekijk dan eens deze pagina’s: portretfotografie Den Haag, congresfotografie

Als je een leuk idee hebt, een opdracht wil bespreken, of tarieven of een offerte wil aanvragen – stuur dan even een email of bel mij. Tot snel!

                                                                 
Reclamebeeld.nl                          info@reclamebeeld.nl                      06-51520360  

Van der Duynstraat 143

2515 NJ Den Haag