Natuurfotografie

  • Natuurfotografie in Zuid Holland, Den Haag
    Natuurfotografie Den Haag

Natuurfotografie

Natuurfotografie maak ik meestal in combinatie met mensen en/of dieren in de omgeving van Den Haag. Met het hele gezin de natuur in tijdens een vakantie of een weekendje weg, of een wandeling op het strand, in de duinen of het bos. Vrijheid, blijheid en vrolijkheid met mooie reclamefotografie als doel. “Daar wil ik ook zijn” of “dat wil ik ook doen” kan een goede foto uitstralen.

Natuurfotografie in de omgeving van Den Haag

Okay, de omgeving van Den Haag kan wat betreft natuur niet concureren met Gelderland of Drenthe, maar mooie natuurfoto’s maken in de directe omgeving van Den Haag is zeker wel mogelijk.  Denk bijvoorbeeld aan het Haagse Bos, een mooi en divers gebied van ongeveer 100 hectare.

Natuurfotografie in Zuid Holland

Dit kan bijvoorbeeld in de omgeving van Wassenaar, waar je een mooi duin gebied kunt bekijken. Ook heb ik foto’s in het duinen gebied Meijendel gemaakt. Heb je foto’s nodig van de natuur of mensen in de natuur ergens in Zuid Holland dan hoor ik graag van je.

Andere voorbeelden van fotografie in de natuur

Bekijk ook eens Toerisme fotografie of mijn andere websites: Reisfotografie en WilmarDik.nl voor veel natuur fotografie.

Als je een leuk idee hebt, een opdracht wil bespreken, tarieven of een offerte wil aanvragen stuur dan even een email of bel mij. Tot snel!

                                                                 
Reclamebeeld.nl                          info@reclamebeeld.nl                      06-51520360  

Van der Duynstraat 143

2515 NJ Den Haag