NGO video en fotografie productie

Een video voor een NGO bestaat vaak uit beelden die op locatie zijn geschoten door mensen die weinig of geen camera-ervaring hebben. Wij hebben ervaring met het samenstellen van de juiste beelden om op die manier een zo professioneel mogelijke NGO-video te maken. De eerste film op deze pagina is gemaakt voor een NGO uit Den Haag, gebruikmakend van materiaal dat wij niet zelf hebben geschoten.

Wie zijn wij?

Wij zijn Wilmar en Francis uit Den Haag. Wilmar is naast fotograaf (en eigenaar van Reclamebeeld.nl) ook cameraman. Bij dergelijke producties werkt hij samen met Francis van tasfilms. Twee gedreven beeldmakers die elkaar goed aanvullen. Wilmar is al sinds 2008 beroepsfotograaf en cameraman. Francis heeft rechten gestudeerd aan de Universiteit Leiden en behaalde in 2009 haar master Internationaal Publiekrecht. Vervolgens heeft ze enkele jaren gewerkt voor internationale NGO’s in Den Haag. Ze is niet alleen een bijzonder goede editor en creatief verhalenmaker. Ook is zij heel goed in staat dergelijke projecten in goede banen te leiden. Wil je meer over ons weten, bekijk dan eens deze pagina: Videoproductie Den Haag

NGO-video laten maken met stappenplan

Wij maken al onze video’s volgens een stappenplan. Hierin worden alle details besproken zodat voor iedereen duidelijk is wat de verwachtingen zijn. Je kunt op deze pagina meer lezen over hoe wij te werk gaan: werkwijze productie van video. Meer informatie over het maken van een video voor een NGO kun je hier lezen: video voor NGO.

Filmen op locatie in het buitenland

Wil je laten filmen op een locatie in het buitenland, helpen wij je hier graag bij. Wij hebben veel reiservaring en kunnen op locatie film en fotografie verzorgen. Reisfotografie van Wilmar kun je op deze website bekijken: Reisfotografie. Voor een uitgebreider portfolio (per land) kun je ook op deze site terecht: Travel photography.

Fotografie voor NGO

Wilmar heeft veel ervaring met het fotograferen voor NGO’s. Voorbeelden hiervan kun je bekijken op deze pagina: Fotografie voor NGO’s.

Video voor NGO

Veel van onze NGO videos zijn gemaakt met film materiaal dat, gedurende corona, niet altijd door ons geschoten is. Wel doen wij de organisatie en begeleiding (pre-productie en editing). Zodra corona onder controle is, en reizen weer mogelijk is, gaan wij graag weer zelf op pad om te fotograferen en filmen op locaties.

Hartstichting talkshow: “Hartzaken, met Hanneke Groenteman”

Deze talkshow hebben wij geproduceerd op locatie bij de Hartstichting in Den Haag.

Voorbeeld van een after-movie in Den Haag voor een NGO

Voorbeeld (vrijwerk) van een mini-documentaire gemaakt in Den Haag

Als je een leuk idee hebt, een opdracht wil bespreken, of tarieven of een offerte wil aanvragen - stuur dan even een email of bel mij. Tot snel!

                                                                 
Reclamebeeld.nl                          info@reclamebeeld.nl                      06-51520360  

Van der Duynstraat 143

2515 NJ Den Haag

NGO video en NGO fotografie