Ondernemen als bruidsfotograaf

In voorgaande edities van het fotografiemagazine DIGIFOTO Pro gingen we “Leren met Wilmar” aan de hand van diverse foto’s. Vanaf nu ziet “Leren met Wilmar” er anders uit. Ik ga mij in de DIGIFOTO Pro meer focussen op het ondernemerschap als fotograaf en begin met het onderstaande artikel “Ondernemen als bruidsfotograaf”.

In de eerste paar jaren als beroepsfotograaf heb ik een stuk of 25 bruidsreportages mogen maken. Omdat ik sinds 2008 beroepsfotograaf ben heb ik de nodige ervaring als ondernemer in de fotografie. Heb je een vraag aan mij dan kun je die voor toekomstige edities insturen via: redactie@clipboardmedia.nl.

Ik ben Wilmar Dik en beroepsfotograaf en cameraman sinds 2008. Ik woon en werkt vanuit Den Haag. Mijn specialisatie is voornamelijk bedrijfsfotografie, portretfotografie en zakelijke videoproductie. Mijn portfolio waarbij het echt om mijn stijl gaat kun je bekijken op mijn portfolio van fotograaf Wilmar. Mijn reisfotografie kun je bekijken op mijn oudste website (sinds 2000 online): travel photography WilmarPhotography. Bedrijfsfilms, waar ik een deel van het camerawerk doe, kun je ook bekijken op tasfilms.nl videoproductie Den Haag.

Ondernemen als fotograaf

Ondernemen als fotograaf is altijd een uitdaging. Want het beroep is erg leuk en er zijn veel mensen die fotografie als hobby hebben. Makkelijk is het dus niet want er is een hoop concurrentie. Gelukkig hebben we een creatief beroep en is onze dienst altijd anders dan van je concullega’s. Niemand maakt namelijk foto’s zoals jij dat doet. Daarom hoef je niet heel hard op prijs te concurreren. Want mensen die gaan trouwen kiezen jou als bruidsfotograaf omdat je super mooie foto’s maakt en je een leuk mens bent! Toch kan het vragen van een goede prijs lastig zijn. Soms vraag je te veel, vaker te weinig. In dit artikel een aantal handvatten en rekensommetjes om een idee te krijgen van de prijs die je kunt/moet vragen voor jouw trouwfotografie. Lees verder in onderstaand artikel…

Ondernemen als bruidsfotograaf trouwfotograaf

Als je een leuk idee hebt, een opdracht wil bespreken, of tarieven of een offerte wil aanvragen – stuur dan even een email of bel mij. Tot snel!

                                                                 
Reclamebeeld.nl                          info@reclamebeeld.nl                      06-51520360  

Van der Duynstraat 143

2515 NJ Den Haag