Promotievideo informatiebijeenkomst

Een Promotievideo van een informatiebijeenkomst kan je helpen om de informatie verder te delen. Ook kan het helpen bij het krijgen van meer inschrijvingen voor toekomstige informatiebijeenkomsten. Laten zien waar het over gaat werkt vaak goed.

Promotievideo voor de Hartstichting.

Deze talkshow hebben wij geproduceerd op locatie bij de Hartstichting in Den Haag. Een talkshow: “Hartzaken, met Hanneke Groenteman” met veel informatie voor diverse doelgroepen.

Een Promotievideo gemaakt tijdens een informatiebijeenkomst

De eerste video op deze pagina hebben wij gemaakt voor de GGD in Amsterdam. Deze promotievideo wordt gebruikt om meer aanmeldingen te krijgen voor informatiebijeenkomsten.

Een Promotievideo gemaakt tijdens een congres

Deze video hebben wij gemaakt tijdens een congres in Den Haag.

Een promo video laten maken?

Promotievideos kun je ook bekijken op de website van tasfilms: Promotie video laten maken. Ook kun je op die site een blog lezen met tips over het maken van bedrijfsvideos: 6 tips voor een bedrijfsvideo. Een interessant blog over het hoe en waarom van een aftermovie van een congres kun je lezen in dit blog artikel: videomarketing strategie voor congresvideos. Veel lees en kijkplezier!

Fotografie en video tijdens een bijeenkomst

Naast een promotiefilm of after-movie kunnen wij ook zorgen voor de fotografie tijdens het event. Wilmar is fotograaf en cameraman. Hij kan dus film en fotografie tijdens een event combineren. Wil je weten wat er allemaal komt kijken bij het maken van congresfoto’s, lees dan eens dit blog-artikel: Congresfotograaf inhuren. Wil je foto’s van congressen bekijken? Deze kun je hier vinden: Congresfotografie.

Heb je een leuk idee? Wil je een opdracht bespreken? Of wil je liever eerst wat tarieven of een offerte ontvangen? Stuur dan even een email of bel mij. Tot snel!

                                                                 
Reclamebeeld.nl                          info@reclamebeeld.nl                      06-51520360  

Van der Duynstraat 143

2515 NJ Den Haag

promotievideo informatiebijeenkomst