Reisfotografie reportage

reisfotografie reportage van reisfotograaf

Deze reisfotografie reportage is gepubliceerd in het fotomagazine DIGIFOTO Pro in juli 2022. De foto’s heb ik gemaakt op vakantie in Botswana in juni 2022.

Over Wilmar Dik en zijn reisreportages

Ik (beroepsfotograaf Wilmar Dik) maak al reisfotografie sinds 1997. Mijn reisreportages kun je het beste bekijken op mijn reisfotografie website. Ben je benieuwd naar meer foto’s van Botswana bekijk die dan hier: Botswana travel photography. Een kleine selectie van reisfoto’s kun je op deze site hier bekijken.

Een gastblog over onze ervaring met een olifant (op 5 meter) kun je lezen op de website van Photofacts: https://www.photofacts.nl/fotografie/rubriek/persoonlijk/een-olifant-op-5-meter.asp. Het onderstaande artikel kun je ook online vinden op de website van DigiFoto Pro: https://digifotopro.nl/prachtige-reisreportage-botswana-van-wilmar-dik

Wil je graag reisfoto’s van mij gebruiken/publiceren stuur dan een mail naar info@reclamebeeld.nl. Dan kunnen we samen overleggen en een gebruikstarief overeenkomen.

Tekst en fotografie: Wilmar Dik

Reisfotografie reportage van wildlife? Botswana!

Reisfotografie is altijd een grote hobby van mij geweest. Op die manier heb ik mijn kijk op de wereld ontwikkeld en dat heeft mij gebracht waar ik nu ben. Nu (2022) ben ik inmiddels bijna 15 jaar beroepsfotograaf en fotografeer ik voor diverse bedrijven en semi-overheid hele mooie en leuke dingen, mensen en projecten. Maar toch blijft reisfotografie knagen. Het was ook al meer dan 2 jaar geleden dat Francis (mijn vrouw, filmmaakster en vriendin in 1) en ik op vakantie zijn geweest.

Dan bedoel ik niet een lang weekend Duitsland (wat ook leuk kan zijn) maar een verre vakantie. We hadden een periode in onze agenda’s geblokt voor een vakantie. Ondanks de geblokte periode in onze agenda hadden we tot 2 maanden van tevoren nog geen flauw idee waar we heen zouden gaan. Voor Francis stonden wilde dieren in Afrika hoog op haar lijst. Want dat zou de eerste keer worden. En ik vond het wel fijn om deze keer een echt ontspannen reisland uit te kiezen. Googelen wat de meest veilige Afrikaanse landen zijn, bracht ons in Botswana. Dit land ten Noorden van Zuid-Afrika behoort tot de top 3 van meest veilige Afrikaanse landen. Een ticket naar Gaborone via Ethiopian Airlines was snel geboekt.

Lees verder na de kop : “Het gevoel als je dieren tegenkomt terwijl je aan het wandelen bent is echt heel anders, veel spannender”.

reisfotografie reportage
reisfotos verslag
reisfotograife reportage
reisfotografie
reportage reisfotografie

                                   fotograaf voor advocatenkantoren                              
Reclamebeeld.nl                          info@reclamebeeld.nl                      06-51520360  

Van der Duynstraat 143

2515 NJ Den Haag