reportagefotografie Den Haag

  • Portretfoto van de stadsbeiaardier in Den Haag
    Portretfoto van de stadsbeiaardier in Den Haag

Reportagefotografie van fotograaf in Den Haag

Een fotografie reportage kan erg divers zijn. Bij reportagefotografie is het belangrijk dat het geheel aan foto’s een goede samenvatting geeft van de gebeurtenis. Ik maak vaak reportages in Den Haag, maar kan net zo goed op locatie in Rotterdam, Zoetermeer of Leiden aan de slag. Voor sommige foto reportages werk ik samen een tekstschrijver. We bezoeken dan samen een locatie.

Fotoreportage van Gijsbert Kok, de stadsbeiaardier van Den Haag

Bovenstaande foto’s heb ik in opdracht van Gijsbert zelf gemaakt. In 2018 hadden Francis Camstra en ik een mini documentaire gemaakt over zijn beroep. Aangezien Gijsbert ook carillon speelt in het buitenland krijgt hij vaak het verzoek wat goede foto’s toe te sturen. Deze worden dan gebruikt voor publicaties voorafgaand aan zijn optreden, ter promotie van zijn werk. De mini-documentaire kun je overigens bekijken op deze pagina: Mini documentaire stadsbeiaardier Den Haag

Reportage fotograaf met ervaring

Ik heb diverse soorten reportages gemaakt voor uiteenlopende opdrachtgevers. Voorbeelden hiervan zijn bezoeken aan huurders voor woningcorporates, bruidsreportages (tussen 2002 en 2015), reportages van productieprocessen, werkbezoeken en klantverhalen. Bekijk ook eens deze portfolio pagina’s:  Woningcorporatie fotografie en  Bedrijfsfotoreportage.

Contact

Als je een leuk idee hebt, een portretfotografie opdracht wil bespreken, tarieven of een offerte wil aanvragen stuur dan even een email of bel mij. Tot snel!

                                                                 
Reclamebeeld.nl                          info@reclamebeeld.nl                      06-51520360  

Van der Duynstraat 143

2515 NJ Den Haag