Social media congresvideo

Een social media congresvideo kan helpen bij het bereiken van je toekomstige bezoekers. Ook kan je boodschap via een video goed verteld en gedeeld worden. Hieronder kun je een aantal congresvideo’s bekijken. De eerste video is speciaal voor gebruik op social media gemaakt.

Fotografie en after-movie van een congres

Naast de after-movie kunnen wij ook zorgen voor de fotografie tijdens het event. Wilmar is fotograaf en cameraman; en kan dit tijdens een event combineren. Wil je weten wat er allemaal komt kijken bij het maken van congresfoto’s, lees dan eens dit blog-artikel: Congresfotograaf inhuren. Wil je foto’s van congressen bekijken? Deze kun je hier vinden: Congresfotografie. Veel kijkplezier.

Blog over marketing voor je congresvideo

Met een goede videomarketing strategie voor congresvideo’s leg je de basis voor een sterk eindresultaat. Waar moet je rekening mee houden bij het formuleren van de videomarketing strategie? Lees er over in dit blog artikel: Videomarketing voor een congresvideo

Social media video van een congres

After-movies van diverse congressen

Als je een leuk idee hebt, een opdracht wil bespreken, of tarieven of een offerte wil aanvragen – stuur dan even een email of bel mij. Tot snel!

                                                                 
Reclamebeeld.nl                          info@reclamebeeld.nl                      06-51520360  

Van der Duynstraat 143

2515 NJ Den Haag

social media congres video