Videoproductie in Den Haag

Wij houden ons bezig met videoproductie en werken vanuit Den Haag. Daardoor hebben wij een deel van onze video’s gemaakt voor bedrijven in Den Haag. Daarnaast weten ook veel partijen buiten Den Haag ons te vinden.

Wie wij zijn?

videoproductie in Den Haag

Wilmar is cameraman en fotograaf (en eigenaar van deze website), Francis is videoproducent en editor en eigenaar van tasfilms. Wilmar en Francis zijn gedreven beelddenkers, getrouwd (met elkaar) en wonen in het centrum van Den Haag. Wil je meer weten over Wilmar bekijk dan deze pagina: https://www.reclamebeeld.nl/fotograafdenhaag/ of bekijk mijn “over Wilmar” pagina op mijn portretfotografie website https://mensen.photo/over-wilmar/. Meer informatie over Francis kun je hier lezen.

Samenwerking voor videoproducties

Wij werken regelmatig samen met andere zzp-ers zoals bijvoorbeeld voice-overs. Ook kennen wij drone vliegers en andere partijen die eventueel nodig zijn om een goede video te produceren. Onze werkwijze is duidelijk en transparant. Wil je onze werkwijze voor het maken van een video bekijken? Deze pagina staat vol met informatie over de werkwijze van videoproductie

Wat kost een video?

We zouden je hier graag gelijk een vast en laag bedrag voor geven. Maar helaas is dat niet mogelijk. Het produceren van een video is namelijk maatwerk en er zijn veel variabelen die de prijs bepalen. Ik neem je mee langs de factoren die van invloed zijn op de uiteindelijke kosten in dit blog: Wat kost een bedrijfsfilm?

Voorbeelden van videoproducties in Den Haag

Veel van de onderstaande video’s hebben wij gemaakt in Den Haag. Wil je onze video’s bekijken per onderwerp? Bekijk dan eens de website van tasfilms of bekijk onze voorbeelden op deze pagina: zakelijke video’s

Een videoproductie voor de Hartstichting in Den Haag

Een film over de rol van de reclassering in Nederland

Veiligheidsfilm Industrie

Deze film laat medewerkers zien hoe er veilig moet worden gewerkt. Deze film is geschoten in Nederland en Belgie.

Een portretfilm van Simone. Deze film hebben wij gemaakt net na de corona lock-down in Den Haag

Bedrijfsfilm die wij hebben gemaakt voor een school in Den Haag

Voorbeeld van een congres after-movie. Dit congres was in het Hilton in Den Haag

Deze bedrijfsfilm hebben wij gemaakt voor het Haagse bedrijf JenC Advies. Ze helpen startende ondernemers succesvol te worden.

Een klantverhaal van Siggi. Deze is gemaakt voor een bedrijf in Den Haag

Voorbeeld van een mini documentaire gemaakt in Den Haag

Een congresfilm gemaakt in Den Haag

Als je een leuk idee hebt, een opdracht wil bespreken, of tarieven of een offerte wil aanvragen – stuur dan even een email of bel mij. Tot snel!

                                                                 
Reclamebeeld.nl                          info@reclamebeeld.nl                      06-51520360  

Van der Duynstraat 143

2515 NJ Den Haag

Videoproductie Den Haag