Videoproductie industrie

Onderstaande videoproductie voor de industrie hebben wij gemaakt voor diverse opdrachtgevers. Wil je films en andere video’s van productie processen zien bekijk die dan op deze pagina: productieproces video.

Klantverhaal video Industrie

Deze film laat zien hoe het is om samen te werken met Martens beton. Een klant van Martens Beton (Mobilis TBI) verteld over de BEBO fietstunnel die Martens in opdracht van Mobilis heeft geleverd en geplaatst.

Veiligheidsvideo Industrie

Deze film laat medewerkers zien hoe er veilig moet worden gewerkt.

Verkoopondersteuning door middel van een videoproductie binnen de industriële sector

Onderstaande video laat een deel van het productieproces van betonputten zien. Het doel was om hun klanten duidelijk te maken wat Martens Beton kan leveren. Daarnaast wilden ze graag een klein deel van de productie en hun voorraad in beeld laten brengen. Deze hebben wij gemaakt ter ondersteuning van de verkoop. Veel kijk plezier.

Filmproductie van een productieproces

In deze film wordt het productieproces van aluminium onderdelen voor onder meer de automotive industrie in beeld gebracht.

Video van productiemedewerkers op een industiële locatie

In deze video worden medewerkers van een industriële locatie in beeld gebracht.

Fotografie binnen de industrie

Naast het maken van video’s voor de industrie heb ik ook veel ervaring met het maken van foto’s voor de industrie. Daarom heb ik daar speciaal een pagina voor. Ook benieuwd naar fotografie binnen de industrie? Bekijk dan eens deze pagina: fotografie van industrie.

Als je een leuk idee hebt, een opdracht wil bespreken, of tarieven of een offerte wil aanvragen – stuur dan even een email of bel mij. Tot snel!

                                                                 
Reclamebeeld.nl                          info@reclamebeeld.nl                      06-51520360  

Van der Duynstraat 143

2515 NJ Den Haag

Industrie videoproductie en industrie fotografie