After-movie congresvideo

Regelmatig worden wij ingehuurd voor het maken van de after-movie van een congres. Meestal is dat voor een congres in de buurt van Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Leiden of Delft. Een dergelijke congresvideo produceren wij meestal met twee of drie camera’s. Dit is afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever. Hieronder kun je een aantal after-movie congresvideo’s bekijken.

Fotografie van een congres

Naast de after-movie kunnen wij ook zorgen voor de fotografie tijdens het event. Wilmar is fotograaf en cameraman; en kan dit tijdens een event combineren. Dit heeft hij ook gedaan tijdens het event voor Quinyx, zie de eerste film op deze pagina. In die aftermovie video zie je ook een klantenverhaal film, die wij ook gemaakt hebben. Die film kun je hier bekijken: Klantvideo. Wil je weten wat er allemaal komt kijken bij het maken van congresfoto’s, lees dan dit blog-artikel: Congresfotograaf inhuren. Wil je foto’s van congressen bekijken? Deze kun je hier vinden: Congresfotografie.

Aftermovie van een congres laten maken?

De onderstaande aftermovie kun je ook bekijken op de website van tasfilms: aftermovie van een congres laten maken. Bovendien kun je daar ook lezen wat de aanpak was van een aftermovie. Een interessant blog over het hoe en waarom van een aftermovie van een congres kun je lezen in dit blog artikel: videomarketing strategie voor congresvideos. Veel lees en kijkplezier!

After-movies van diverse congressen

Als je een leuk idee hebt, een opdracht wil bespreken, of tarieven of een offerte wil aanvragen – stuur dan even een email of bel mij. Tot snel!

                                                                 
Reclamebeeld.nl                          info@reclamebeeld.nl                      06-51520360  

Van der Duynstraat 143

2515 NJ Den Haag