Een Klantvideo helpt bij het informeren van nieuwe en potentiële klanten.

Een klantvideo is een goede manier om je doelgroep over te halen klant te worden. Bestaande klanten vertellen over je dienst of product. Dit komt vaak eerlijker over dan een promotiefilm. Ook de samenwerking met je bedrijf kan ter sprake komen. Het liefst worden alle zaken besproken die relevant kunnen zijn om potentiele klanten over de streep te trekken. Een klantvideo moet goed in elkaar zitten. Op die manier kan het een waardevolle bijdrage zijn aan jullie marketing middelen.

Andere bedrijfsfilms

Wij produceren meer dan alleen klantvideos. Een overzicht van andere bedrijfsfilms kun je vinden op deze pagina: overzicht zakelijke video producent in Den Haag.

Een klantverhaal video in opdracht van Quinyx.

Workforce Management van Quinyx wordt oa. gebruikt door Nexeye, het moederbedrijf van eyes + more, Hans Anders en Direkt Optik.

Een klantverhaal video over een platform participant

Een goede video draagt op een positieve manier bij aan het succes van een platform. Deze film gaat over het ondernemen binnen een sociale coöperatie: platform LaNSCO United helpt startende ondernemers. In deze film vertellen we het verhaal van Khaled Al-Yami van Noori Dates: van azc naar ondernemerschap.

Klantvideo als marketing tool

Een goede klantvideo draagt op een positieve manier bij aan jullie marketing. Wij hebben ervaring in het maken van klantvideo en fotografie. Dit laten we graag zien door middel van onderstaande klantvideos. Martens Beton had ons gevraag een video te maken over hun brug. Deze klantfilm laat zien hoe het is om met deze partij samen te werken.

Deze video hebben wij gemaakt in opdracht van Quinyx, marktleider op het gebied van SaaS Workforce Management. We laten medewerkers van Score aan het woord over het gebruik van de Quinyx software. Je kan deze klantvideo ook bekijken op de website van Quinyx: Film bij Score..

Deze video op deze pagina hebben wij gemaakt voor Martens Beton. Deze klantvideo laat zien hoe het is om met deze partij samen te werken.

Een klantvideo met gedeeltelijke animatie.

Deze video hebben wij gemaakt in Terneuzen. Bij een klant van APWireless.

Een klantvideo van een cursist.

Deze video hebben wij gemaakt voor JenC Advies te Den Haag. Deze video gaat over Siggi. Zij heeft als cursist het starterstraject met succes doorlopen. In deze video verteld ze over haar ervaringen.

Testimonial video laten maken?

Testimonial videos kun je ook bekijken op de website van tasfilms: Testimonial video laten maken. Veel lees en kijkplezier!

Fotografie van klantverhalen

Naast een klantvideo kunnen wij ook zorgen voor fotografie van een klantverhaal. Wilmar is fotograaf en cameraman. Hij kan dus film en fotografie tijdens een bezoek combineren. Wil je foto’s van klantverhalen bekijken? Deze kun je hier vinden: klantverhaal fotografie.

Heb je een leuk idee? Wil je een opdracht bespreken? Of wil je liever eerst wat tarieven of een offerte ontvangen? Stuur dan even een email of bel mij. Tot snel!

                                                                 
Reclamebeeld.nl                          info@reclamebeeld.nl                      06-51520360  

Van der Duynstraat 143

2515 NJ Den Haag

klantvideo en klantfotografie
Klantvideo