• Bedrijfs catering Eventfotografie

Bedrijfsfeest fotografie

Fotografie van een bedrijfsfeest of bedrijfsevenement kan belangrijk zijn als marketingtool. Gasten zullen ongetwijfeld leuke kiekjes maken met hun smartphones. Dat is leuk voor thuis, maar minder geschikt voor professionele doeleinden. Wil je de foto’s gebruiken voor marketing of in de media, dan moeten de foto’s scherp zijn en een interessante compositie hebben. Bovendien moet er rekening worden gehouden met het aanwezige (of vaak juist beperkt aanwezige) licht. Een bedrijfsfeest of bedrijfsevenement kost qua organisatie veel tijd, energie en budget. Dit wil je na het event graag terugzien in de foto’s en niet aan het toeval overlaten.

Evenement video / aftermovie / congresvideo

Een evenement video / congresvideo produceren wij ook graag. Onderstaand een voorbeeld hiervan. Bekijk hier de Evenement video / aftermovie op de website van tasfilms. Wil je een bedrijfsvideo en fotografie combineren bekijk dan eens deze pagina: gelijktijdig video en fotografie. Wij maken graag een offerte voor video en fotografie van een evenement / congres.

Bedrijfsfeesten film

Een sfeerfilm van een bedrijfsfeest kunnen wij ook regelen. Bekijk hieronder een voorbeeld hiervan.

Bedrijfsfeest sfeer film door Reclamebeeld.nl.

Als je een leuk idee hebt, een opdracht wil bespreken, of tarieven of een offerte wil aanvragen – stuur dan even een email of bel mij. Tot snel!

                                                                 
Reclamebeeld.nl                          info@reclamebeeld.nl                      06-51520360  

Van der Duynstraat 143

2515 NJ Den Haag