video en fotografie voor bedrijven

  • Video en fotografie tijdens een congres symposium
    Video en fotografie tijdens een congres symposium event

Gelijktijdig video en fotografie voor bedrijven

Soms is het handig om film en fotografie bij 1 partij neer te leggen. Dit kan kosten en tijd besparen en je hoeft maar 1 partij te informeren en 1 factuur te betalen. Omdat ik samenwerk met Francis Camstra van tasfilms kunnen wij deze combinatie van film / video en fotografie aanbieden. Als wij video en fotografie aanbieden kunnen we bovendien een korting aanbieden. Wij werken vaak samen op locatie tijdens het maken van een video en fotos en weten daarom wat wel en wat niet te combineren is qua film en fotografie. Graag maken wij een offerte voor een combinatie van video en fotografie op locatie. Hier tref je de portfolio van bedrijfsfilms van tasfilms aan, onderstaand tref je de showreel aan van tasfilms.

Video en fotografie combineren kan handig zijn bij:

Bedrijfsevents en bedrijfsfeesten
Sfeerreportages bij congressen
Bedrijfsverhalen voor marketing doeleinden

Arbeidsmarktcommunicatie video en fotografie

Een sterk en authentiek employer brand/werkgeversmerk is essentieel om geschikt talent aan te trekken. Visuele content als foto’s en video speelt hierbij een cruciale rol. Fotografie en video ten behoeve van uw arbeidsmarktcommunicatie voor bijvoorbeeld het werven en/of detacheren van personeel of het geïnteresseerd krijgen van groepen voor een bepaalde richting of opleiding doe ik met enige regelmaat. Hiervoor hebben Francis Camstra en ik een aparte website gemaakt: Beeldvoorarbeidsmarktcommunicatie.

Wil je direct naar de fotografie of film pagina’s op deze site klik dan hier:

Video voor arbeidsmarktcommunicatie en employer branding

Fotografie voor arbeidsmarktcommunicatie en employer branding

 

Evenement video / aftermovie / congresvideo

Bij onderstaande twee video’s van bedrijfsevents heb ik de fotografie en een gedeelte van het camerawerk gedaan. Bekijk hier een aantal Evenement video’s/ aftermovies op de website van tasfilms. Wij maken graag een offerte voor video en fotografie van uw evenement / symposium/ congres.

Als je een leuk idee hebt, een opdracht wil bespreken, tarieven of een offerte wil aanvragen stuur dan even een email of bel mij. Tot snel!

                                                                 
Reclamebeeld.nl                          info@reclamebeeld.nl                      06-51520360  

Van der Duynstraat 143

2515 NJ Den Haag