• Video en fotografie tijdens een congres symposium
    Video en fotografie tijdens een congres symposium event

Gelijktijdig video en fotografie voor bedrijven

Soms is het handig om film en fotografie bij een enkele partij neer te leggen. Dit kan kosten en tijd besparen. Daarnaast hoef je maar 1 partij te informeren en 1 factuur te betalen. Omdat ik samenwerk met Francis Camstra van tasfilms, kunnen wij deze combinatie van film / video en fotografie aanbieden. Wij werken vaak samen op locatie tijdens het maken van een video en foto’s en weten daarom wat wel en wat niet te combineren op dit gebied. Graag maken wij een offerte voor een combinatie van video en fotografie op locatie. Graag maken wij een offerte voor een combinatie van video en fotografie op locatie. Bekijk de portfolio van bedrijfsfilms van tasfilms, of bekijk de onderstaande showreel van tasfilms.

Video en fotografie combineren kan handig zijn bij:

Bedrijfsevents en bedrijfsfeesten
Sfeerreportages bij congressen
Bedrijfsverhalen voor marketingdoeleinden

Arbeidsmarktcommunicatie video en fotografie

Een sterke en authentieke employer brand of werkgeversmerk is essentieel om geschikt talent aan te trekken. Visuele content, waaronder foto’s en video, speelt hierbij een cruciale rol. Fotografie en video ten behoeve van de arbeidsmarktcommunicatie, voor bijvoorbeeld het werven en/of detacheren van personeel of het geïnteresseerd krijgen van groepen voor een bepaalde richting of opleiding, doe ik met enige regelmaat. Hiervoor hebben Francis Camstra en ik een aparte website gemaakt: Beeldvoorarbeidsmarktcommunicatie.

Wil je direct naar de fotografie- of filmpagina’s op deze site, klik :

Video voor arbeidsmarktcommunicatie en employer branding

Fotografie voor arbeidsmarktcommunicatie en employer branding

Evenement video / after-movie / congresvideo

Bij onderstaande twee video’s van bedrijfsevents heb ik de fotografie en een gedeelte van het camerawerk gedaan. Bekijk hier een aantal Evenement video’s/ aftermovies op de website van tasfilms. Wij maken graag een offerte voor video en fotografie van een evenement / symposium/ congres.

Als je een leuk idee hebt, een opdracht wil bespreken, of tarieven of een offerte wil aanvragen – stuur dan even een email of bel mij. Tot snel!

                                                                 
Reclamebeeld.nl                          info@reclamebeeld.nl                      06-51520360  

Van der Duynstraat 143

2515 NJ Den Haag