Fotografie persbericht van beroepsfotograaf

Onderstaand kun je het persbericht lezen behorende bij mijn fotoshoot voor VluchtelingenWerk Nederland. Dit bericht staat hier online.

Ook het AD heeft hier een stukje over geschreven, deze kun je hier lezen: Fotograaf geeft terug aan de maatschappij.

beroepsfotograaf fotoshoot

Een grotere afbeelding van de door mij gemaakte foto’s staan op deze pagina: social media portretfoto’s

Uitslag gratis fotoshoot

Ik heb een aantal leuke voorstellen ontvangen. Aangezien ik lastig kon kiezen tussen de twee leukste voorstellen ga ik ze allebei doen! Voor deze twee partijen ga ik foto’s maken:

Voedselbanken – LinkedIn campagne om vrijwilligers te werven.

Ik zal een aantal foto’s van diverse vrijwilligers maken. Alle voedselbanken in Nederland werken uitsluitend met vrijwilligers. In deze tijd zijn sommige vacatures lastig te vervullen. Daarom wil Voedselbanken op LinkedIn een campagne starten waarin ze duidelijk maken welke professionele en inhoudelijke uitdagingen ze hebben.

VluchtelingenWerk – LinkedIn profiel foto’s voor vluchtelingen

Met een professioneel en sprekend LinkedIn-portret kunnen vluchtelingen de juiste indruk maken op potentiële werkgevers.

10 jaar Beroepsfotograaf. Tijd voor een gratis fotoshoot!

Deze maand is het alweer tien jaar geleden dat ik begon als freelance beroepsfotograaf. In deze tijd is er veel gebeurd en veel op mijn pad gekomen. Ik heb gefotografeerd in fabrieken, in zorglocaties. In gevangenissen, in laboratoria, bij mensen thuis, buiten in de open lucht. Ik heb de koning, ministers en burgemeesters mogen fotograferen. Ik heb veel leuke events, portretten, interieurs en locaties mogen vastleggen voor zeer diverse opdrachtgevers. Die diversiteit binnen mijn opdrachten, daar haal ik mijn energie uit!

Gratis fotoshoot van beroepsfotograaf

Om te vieren dat ik alweer tien jaar beroepsfotograaf ben, vond ik het hoog tijd worden voor een leuke actie. Daarom bied ik een gratis fotoshoot aan voor een leuk project. Dit project kan van alles zijn. Zo kan ik LinkedIn-portretten maken voor nieuwe Nederlanders, die nog geen budget hebben om een beroepsfotograaf in te huren. Of gezellige foto’s schieten van een onvergetelijk buurtfeest. Het maakt mij niet zoveel uit, al zou het wel leuk zijn als het maatschappelijk relevant is. Zo ben ik niet op zoek naar een fotoshoot voor een partij die “vergeten” is budget vrij te maken voor een beroepsfotograaf.

Mail mij een leuk idee

Heb je een leuk idee of ken je iemand die een voorstel kan doen dan hoor/lees ik dat graag. Een leuk project voorstel ontvang ik graag op info@reclamebeeld.nl ovv. gratis fotoshoot. 1 Oktober zal ik bepalen welke fotoshoot ik ga doen.

Uitslag fotoshoot

Op 1 oktober 2018 zal ik bepalen welke fotoshoot ik ga doen. Enne, het is zeker de bedoeling dat er over de uitslag mag worden gecommuniceerd! Het idee is namelijk dat ik de beelden kan gebruiken voor mijn eigen portfolio en social media. Daarbij zal ik zelf alle kosten op me nemen die bij deze fotoshoot komen kijken: van reistijd tot en met beeldverwerking.

beroepsfotograaf 10 jaar