Social Media portretfotografie

  • LinkedIn portretfotografie voor socialmedia voor VluchtelingenWerk Nederland
    LinkedIn portretfotografie voor socialmedia voor VluchtelingenWerk Nederland

Social Media portretfotografie bv. voor LinkedIn.

Goede social media portretfotografie van personeel versterkt hun social media profiel en daarmee het imago van het bedrijf waar ze werken. Door de jaren heen heb ik meer dan 2000 mensen geportretteerd voor gebruik op intranet en internet. Veel foto’s staan jaren later nog op Linkedin.

LinkedIn profielfoto’s

De meeste profielfoto’s worden gemaakt om twee redenen. De bedrijfswebsite (intranet of internet) en voor het LinkedIn profiel van personeel. Het aantal mensen dat ik per uur kan fotograferen hangt sterk af van de wensen van de opdrachtgever. Wil je bijvoorbeeld 3 of 10 fotos per persoon ontvangen en welk deel van het lichaam moet worden gefotografeerd? Alleen het gezicht fotograferen gaat doorgaans sneller dan iemand helemaal op de foto zetten.

Voor portretshoots die gebruikt kunnen worden op de bedrijfswebsite of/en socialmedia hanteer ik dat ik tussen de 6 en 16 mensen per uur kan portretteren. Dit geeft mij voldoende tijd per persoon om mensen zelfverzekerd en ontspannen op de foto te zetten, alhoewel dat ook per persoon weer kan verschillen. Hoe meer tijd ik per persoon besteed aan het maken van mooie LinkedIn profielen, hoe hoger het percentage mensen is dat na de shoot helemaal tevreden is met de gemaakte portretfoto’s.

Portretten bij jullie op locatie

Ik maak gebruik van studio flits units. De foto’s kunnen worden gemaakt in een ruimte van minimaal 4 x 5 meter. Ik werk bij voorkeur in een afgesloten kamer zodat de portretfoto’s in alle rust gemaakt kunnen worden.

Offerte voor portretfotografie op locatie

Wil je graag een offerte ontvangen voor een portretfotografie op locatie bij jullie dan op kantoor dan hoor ik graag van je via info@reclamebeeld.nl of 06-51520360.

Wil je meer weten over zakelijke portretten lees dan dit blog artikel eens:

Goede zakelijke portretfoto’s

Bekijk ook eens mijn Portretfotografie, zakelijke portretfotografie buiten of mensen fotografie .

Portretfotografie met neutrale achtergrond

Speciaal voor arbeidsmarktcommunicatie heb ik een website waar meer portretfoto’s op staan. Bekijk deze pagina maar eens: Portretfotografie met neutrale achtergrond

Als je een leuk idee hebt, een opdracht wil bespreken, tarieven of een offerte wil aanvragen stuur dan even een email of bel mij. Tot snel!

                                                                 
Reclamebeeld.nl                          info@reclamebeeld.nl                      06-51520360  

Van der Duynstraat 143

2515 NJ Den Haag