Bouw fotografie

  • Bouw fotografie
    Bouw fotografie

Bouw fotografie, foto’s op locaties in de bouw

Fotografie op bouwplaatsen is voor mij een leuke uitdaging en erg divers. Bouw fotografie voor een architect is heel anders dan voor een (onder) aannemer, een technisch installateursbedrijf, sloopbedrijf of opdrachtgever zoals een woningbouwvereniging of overheid. Naast de bouw zelf kan ik ook mooie foto’s maken van werknemers / bouwvakkers. Ben je specifiek opzoek naar foto voorbeelden die te gebruiken zijn in jullie arbeidsmarktcommunicatie bekijk dan ook eens deze pagina: Foto’s voor arbeidsmarktcommunicatie. Ik heb gefotografeerd voor diverse partijen en hoop ook een keer voor jullie aan de slag te kunnen.

Andere fotografie voorbeelden

Ben je specifiek opzoek naar foto’s van nieuwbouw woningen projecten bekijk dan eens deze pagina: woningbouw nieuwbouw projecten. Bekijk ook eens mijn Installatie Techniek fotografie, architectuurfotografie of interieurfotografie.

Productvideo in de bouw

Martens Beton heeft ons gevraagd een productvideo te maken voor putten. Deze bedrijfsfilm kun je ook bekijken op deze pagina: Productvideo in de bouw

Film in de bouw te Den Haag

Een sfeerfilm van een (deel van) een bouw project doen wij graag. Onderstaand treft u een voorbeeld aan.

Bedrijfsfilm in de bouw door Reclamebeeld.nl. Deze bouwfilm is ook terug te vinden op de website van tasfilms: bedrijfsfilm in de bouw.

Als je een leuk idee hebt, een opdracht wil bespreken, tarieven of een offerte wil aanvragen stuur dan even een email of bel mij. Tot snel!

                                                                 
Reclamebeeld.nl                          info@reclamebeeld.nl                      06-51520360  

Van der Duynstraat 143

2515 NJ Den Haag