woningbouw fotografie nieuwbouw projecten

  • Woningbouw fotografie woningcorporatie

Woningbouw fotografie, fotograaf voor nieuwbouw projecten

Het fotograferen van woningbouw projecten heb ik door de jaren heen voor diverse soorten marktpartijen mogen doen waaronder projectontwikkelaars, woningbouw verenigingen en bouwbedrijven. Bij fotografie van nieuwbouw projecten is het van belang dat het mooi weer is. Huizen zien er nou eenmaal mooier uit met zon en blauwe luchten. Als je een echt uitvoerige reportage van een nieuwbouwwijk wil dan kan ik op diverse tijdstippen foto’s maken en ga ik voor je op pad als het zonnig is. Foto’s van woningen maak ik meestal met een tilt-shift lens. Hierdoor zijn verticale lijnen ook echt vertikaal. Omdat ik werk vanuit Den Haag bestaat deze pagina vooral uit foto’s gemaakt in Zuid Holland. Met name in en in de omgeving van Den Haag, Rotterdam, Delft, Leiden eo.

Naast foto’s van nieuwbouw projecten kan ik ook interieurfoto’s maken van bijvoorbeeld een modelwoning. Voorbeelden hiervan staan op deze pagina: Interieurfotografie

Als je een leuk idee hebt, een opdracht wil bespreken, tarieven of een offerte wil aanvragen stuur dan even een email of bel mij. Tot snel!

                                                                 
Reclamebeeld.nl                          info@reclamebeeld.nl                      06-51520360  

Van der Duynstraat 143

2515 NJ Den Haag