• Fotografie van woningbouw, fotograaf voor nieuwbouw project
    Fotografie van woningbouw, fotograaf voor nieuwbouw project

Woningbouwfotografie, fotograaf voor nieuwbouwprojecten

Het fotograferen van woningbouwprojecten heb ik door de jaren heen voor diverse soorten marktpartijen mogen doen. Zo heb ik voor diverse projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen en bouwbedrijven mogen fotograferen. Bij fotografie van nieuwbouwprojecten is het van belang dat het mooi weer is. Huizen zien er nu eenmaal mooier uit met zon en blauwe luchten. Als je een uitvoerige reportage van een nieuwbouwwijk wenst, kan ik op diverse tijdstippen foto’s maken en ga ik voor je op pad als het zonnig is. Foto’s van woningen maak ik meestal met een tilt-shift lens. Hierdoor zijn verticale lijnen ook echt verticaal.

Mijn werkgebied

Omdat ik werk vanuit Den Haag, bestaat deze pagina vooral uit foto’s die gemaakt zijn in Zuid-Holland – met name in en om Den Haag, Rotterdam, Delft, Gouda en Leiden. Ik kan echter foto’s maken door heel Nederland.

Blog over architectuurfotografie

Wil je meer weten over hoe goede woningbouwfotografie en architectuurfotografie tot stand komt, lees dan eens dit blog-artikel: Architectuurfotografie van woningen en Utiliteitsbouw.

Naast foto’s van nieuwbouwprojecten kan ik ook interieurfoto’s maken van bijvoorbeeld een modelwoning. Voorbeelden hiervan staan op deze pagina: Interieurfotografie

Als je een leuk idee hebt, een opdracht wil bespreken, of tarieven of een offerte wil aanvragen – stuur dan even een email of bel mij. Tot snel!

                                                                 
Reclamebeeld.nl                          info@reclamebeeld.nl                      06-51520360  

Van der Duynstraat 143

2515 NJ Den Haag