Kinderdagverblijf kinderopvang fotografie

  • fotografie kinderopvang kinderdagverblijf
    fotografie kinderdagopvang kinderdagverblijf

Fotografie op een kinderopvang / kinderdagverblijf

Ik heb veel ervaring opgedaan met fotografie van kinderen voor zeer diverse opdrachtgevers. Van belang is altijd dat de kinderen zich op hun gemak voelen. In de praktijk betekent dit dat ik niet direct begin met fotograferen, zodat ze ontspannen en vrolijk op de foto staan.

Fotografie voor kinderopvang

Leuke foto’s van kindjes die vrolijk spelen op een kinderopvang maak ik meestal voor de marketing afdeling van kinderdagopvang bedrijven. Op deze pagina tref je diverse foto’s aan die op verschillende locaties zijn gemaakt. Dergelijke fotoshoots vinden altijd plaats na akkoord van de ouders van de kinderen.

Interieurfotografie van kinderdagverblijven

Interieurfotografie is soms te combineren met het fotograferen van kinderen. In de praktijk is het vaak handiger dat interieurfoto’s van kinderdagverblijven worden gemaakt op een tijd dat er geen of minder kinderen aanwezig zijn, zoals in weekenden. Voorbeelden van interieurfotografie tref je hier aan: interieurfotografie.

Als je een leuk idee hebt, een opdracht wil bespreken, tarieven of een offerte wil aanvragen stuur dan even een email of bel mij. Tot snel!

                                                                 
Reclamebeeld.nl                          info@reclamebeeld.nl                      06-51520360  

Van der Duynstraat 143

2515 NJ Den Haag