Videoproductie voor onderwijs. Een film als marketing tool voor je opleiding of school.

Een videoproductie voor onderwijs, bijvoorbeeld jullie school, onderwijsinstelling of kinderopvang (BSO) kan een goede aanvulling zijn op jullie marketing tools. Onderstaand tref je verschillede films aan die wij hebben geproduceerd voor diverse partijen. Als je een video wil laten produceren dan je bij ons dus aan het juiste adres.

Wie zijn wij?

Wij zijn Wilmar en Francis uit Den Haag. Wilmar is naast fotograaf (en eigenaar van Reclamebeeld.nl) ook cameraman. Bij dergelijke producties werkt hij samen met Francis van tasfilms. Twee gedreven beeldmakers die elkaar goed aanvullen. Wilmar is al meer dan 12 jaar professioneel fotograaf en cameraman. Francis is niet alleen een bijzonder goede editor en creatief verhalenmaker. Ook is zij heel goed in staat dergelijke projecten in goede banen te leiden.

Promotiefilm met stappenplan

Wij maken onze video’s voor alle soorten opleidingen en trainingen volgens een stappenplan. Hierin worden alle details besproken zodat voor iedereen duidelijk is wat de verwachtingen zijn. Je kunt op deze pagina meer lezen over hoe wij te werk gaan: werkwijze promotiefilm. Wil je, terwijl wij de promotievideo schieten, tegelijkertijd foto’s laten maken? Bekijk dan eens deze foto’s die ik gedurende een filmdag (van de tweede film op deze pagina) heb gemaakt: film en fotografie kinderdagverblijf. Veel kijkplezier.

Een overtuigende testimonial video

Een promotie film kan (deels) bestaan uit een testimonial video. Laat leerlingen en clienten aan het woord. Ze kunnen je doelgroep vertellen waarom jullie school, opleiding of training zo goed is. Wij hebben diverse testimonial videos gemaakt. Wil je een blog lezen over het hoe en waarom van testimonial videos? Lees die dan hier: testimonial video. Ik hoop dat we je van dienst kunnen zijn met het maken van een promotie of testimonial video.

Film voor een kinderopvang

Promotievideo onderwijs

Promotiefilm kinderopvang

Promotiefilm Buitenschoolse opvang (BSO) / kinderopvang

Kinderopvang promotiefilm

Videoproductie voor kinderopvang (BSO)

Promotiefilm training aan ondernemers van J&C

Als je een leuk idee hebt, een opdracht wil bespreken, of tarieven of een offerte wil aanvragen – stuur dan even een email of bel mij. Tot snel!

                                                                 
Reclamebeeld.nl                          info@reclamebeeld.nl                      06-51520360  

Van der Duynstraat 143

2515 NJ Den Haag

Fotografie voor onderwijs instellingen en opleidingen? Bekijk veel foto’s, klik op deze foto:

Videoproductie onderwijs marketing film