Jubileum video laten maken?

Als je een jubileum video wilt laten maken ben je bij ons aan het juiste adres. Hieronder kun je een voorbeeld bekijken die wij voor het Bataafsch Genootschap der Proefondervindelijke Wijsbegeerte hebben gemaakt.

Wie zijn wij?

Wij zijn Wilmar en Francis uit Den Haag. Wilmar is naast fotograaf (en eigenaar van Reclamebeeld.nl) ook cameraman. Bij dergelijke producties werkt hij samen met Francis van tasfilms. Twee gedreven beeldmakers die elkaar goed aanvullen. Wilmar is al 11 jaar beroeps-bedrijfsfotograaf en cameraman. Francis is niet alleen een bijzonder goede editor en creatief verhalenmaker. Ook is zij heel goed in staat dergelijke projecten in goede banen te leiden. Wil je meer over ons weten, bekijk dan eens deze pagina: Videoproductie bedrijfsfilm Den Haag

Video laten maken met stappenplan

Wij maken onze video’s volgens een stappenplan. Hierin worden alle details besproken zodat voor iedereen duidelijk is wat de verwachtingen zijn. Je kunt op deze pagina meer lezen over hoe wij te werk gaan: werkwijze video’s.

Congresvideo laten maken?

Ook hebben wij ervaring met het maken van een congresvideo. Bekijk hier gelijk wat voorbeelden: Congresvideo.

Jubileumvideo

Voorbeeld van een mini-documentaire gemaakt in Den Haag

Als je een leuk idee hebt, een opdracht wil bespreken, of tarieven of een offerte wil aanvragen – stuur dan even een email of bel mij. Tot snel!

                                                                 
Reclamebeeld.nl                          info@reclamebeeld.nl                      06-51520360  

Van der Duynstraat 143

2515 NJ Den Haag

Jubileumvideo