Klanten verhaal fotografie

  • Fotografie bij klantenverhaal, referentie verhaal voor G4S
    Fotografie bij klantenverhaal, referentie verhaal voor G4S

Klantenverhaal / klantcase/ case story fotografie en film

Klantenverhaal fotografie op locatie bij uw klant met als doel een goed klantenverhaal / klantcase/ case story /referentie vehaal  te maken doe ik als bedrijfsfotograaf regelmatig. Vaak ga ik (soms samen met een journalist of iemand van de communicatie afdeling) naar een bedrijf om daar een mooie serie fotos te maken die samen met een artikel een goede referentie oplevert die te gebruiken is op bijvoorbeeld een website of andere marketing uiting.  Je snel kunnen verdiepen in een klant en hun aanbod van diensten en/of producten is bij dit soort fotografie belangrijk.

Representatief zijn als fotograaf

Omdat ik namens een bedrijf (mijn opdrachtgever) een klant bezoek is het belangrijk representatief en professioneel over te komen. Ik heb de afgelopen 20 jaar zakelijk vele duizenden bedrijven bezocht en denk daarom te weten wat er van een fotograaf wordt verwacht tijdens een bedrijfsbezoek. Fotografie voor klanten /referenties bestaan meestal uit een portret van jullie contact persoon en een aantal fotos van het product of de dienst. Op deze manier kan samen met een artikel naar voren komen wat jullie klant aan jullie samenwerking heeft. Het maken van een beeldverhaal bij bedrijven voor referentie doeleinden doe ik al vele jaren met name voor communicatie en marketing medewerkers van middel- en grote bedrijven.  Voor meer bedrijfsfotografie kun je ook kijken op bijvoorbeeld bedrijfsfotografie, technische installatie fotografieportretfotografie of fotografie op kantoor.

Testimonial video / klantverhaal film

Een testinonial video kan een sterke aanvullen zijn op een bedrijfsfilm.  Laat uw klanten voor uw spreken en laat uw potentiele klanten zien dat uw huidige klanten erg tevreden zijn met uw dienst, product, manier van samenwerking, enz. Onderstaand treft u een voorbeeld aan welke is gemaakt door tasfilms in opdracht van J&C Advies. Deze film staat ook online op de site van tasfilms: testimonial film/ klantverhaal video.

Als je een leuk idee hebt, een opdracht wil bespreken, tarieven of een offerte wil aanvragen stuur dan even een email of bel mij. Tot snel!

                                                                 
Reclamebeeld.nl                          info@reclamebeeld.nl                      06-51520360  

Van der Duynstraat 143

2515 NJ Den Haag