Klanten verhaal fotografie

  • Fotografie bij klantenverhaal, referentie verhaal voor G4S
    Fotografie bij klantenverhaal, referentie verhaal voor G4S

Klantenverhaal / klantcase / case story fotografie en film

Klantenverhaal fotografie op locatie bij een klant, met als doel een goed klantenverhaal / klantcase / case story / referentieverhaal te maken. Dit doe ik als bedrijfsfotograaf regelmatig. Hierbij ga ik (soms samen met een journalist of iemand van de communicatieafdeling) naar een bedrijf om daar een mooie serie foto’s te maken die, samen met een artikel, een goede referentie oplevert. Deze is bijvoorbeeld te gebruiken op een website of voor een andere marketing-uiting. Je snel kunnen verdiepen in een klant en hun aanbod van diensten en/of producten is bij dit soort fotografie belangrijk.

Representatief zijn als fotograaf

Omdat ik namens een bedrijf (mijn opdrachtgever) een klant bezoek, is het belangrijk om representatief en professioneel over te komen. Ik heb de afgelopen 20 jaar zakelijk vele duizenden bedrijven bezocht en denk daarom goed te weten wat er van een fotograaf wordt verwacht tijdens een bedrijfsbezoek. Fotografie voor klanten / referenties bestaat meestal uit een portret van de contactpersoon en een aantal foto’s van het product of de dienst. Op deze manier kan, samen met een artikel, duidelijk naar voren komen wat een klant aan de samenwerking heeft. Het maken van een beeldverhaal bij bedrijven voor referentiedoeleinden doe ik al vele jaren, met name voor communicatie- en marketingmedewerkers van middel- en grote bedrijven.  Voor meer bedrijfsfotografie kun je ook kijken op bijvoorbeeld bedrijfsfotografie, technische installatie fotografieportretfotografie of fotografie op kantoor.

Testimonial video / klantverhaal film

Een testimonial video kan een sterke aanvulling zijn op een bedrijfsfilm. Laat de klanten voor je spreken en laat potentiële klanten zien dat de huidige klanten erg tevreden zijn met je dienst, product, manier van samenwerking, enzovoort. Onderstaand voorbeeld is gemaakt door tasfilms in opdracht van J&C Advies. Deze film staat ook online op de site van tasfilms: testimonial film/ klantverhaal video.

Als je een leuk idee hebt, een opdracht wil bespreken, of tarieven of een offerte wil aanvragen – stuur dan even een email of bel mij. Tot snel!

                                                                 
Reclamebeeld.nl                          info@reclamebeeld.nl                      06-51520360  

Van der Duynstraat 143

2515 NJ Den Haag