promotiefilm kinderopvang

Wij hebben diverse promotiefilms voor kinderopvang locaties mogen maken. Hierin proberen wij een orginele promotiefilm te maken die kort en krachtig is. Deze promotiefilms hebben wij geproduceerd voor diverse merken. De verhalen van die merken verschillen. Daarom zit de promotiefilm steeds weer anders in elkaar.

Wie zijn wij?

Wij zijn Wilmar en Francis uit Den Haag. Wilmar is naast fotograaf (en eigenaar van Reclamebeeld.nl) ook cameraman. Bij dergelijke producties werkt hij samen met Francis van tasfilms. Twee gedreven beeldmakers die elkaar goed aanvullen. Wilmar is al meer dan 12 jaar professioneel fotograaf en cameraman. Francis is niet alleen een bijzonder goede editor en creatief verhalenmaker. Ook is zij heel goed in staat dergelijke projecten in goede banen te leiden. Wil je het werk van Francis bekijken? Neem dan eens een kijkje op haar website: tasfilms filmproductie.

Werkwijze voor het maken van een promotiefilm

Wij hebben diverse films voor BSO/kinderopvang locaties mogen maken. De werkwijze is daarbij steeds hetzelfde. Benieuwd? Op deze pagina gaan we er uitgebreid op in: werkwijze filmproductie.

Fotografie van een kinderopvang

Naast een promotiefilm kunnen wij ook zorgen voor mooie foto’s bij een kinderopvang. Wilmar is fotograaf en cameraman; en kan dit tijdens een bezoek combineren. Wil je voorbeelden zien van foto’s die gemaakt zijn bij kinderkopvang locaties, bekijk dan eens deze pagina: fotografie kinderopvang.

Film voor een kinderopvang

Promotiefilm kinderopvang

Film voor naschoolse opvang / BSO

Film voor kinderopvang / BSO

Promotiefilm voor Engelstalige kinderdagopvang

Als je een leuk idee hebt, een opdracht wil bespreken, of tarieven of een offerte wil aanvragen – stuur dan even een email of bel mij. Tot snel!

                                                                 
Reclamebeeld.nl                          info@reclamebeeld.nl                      06-51520360  

Van der Duynstraat 143

2515 NJ Den Haag

promotiefilm kinderopvang