Promotiefilm laten maken?

Als je een promotiefilm wilt laten maken ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk direct onderstaande voorbeelden van promotiefilms en lees daarna verder. Wij maken regelmatig promotiefilms om bijvoorbeeld een dienst of product te promoten bij opdrachtgevers en klanten.

Wie zijn wij?

Wij zijn Wilmar en Francis uit Den Haag. Wilmar is naast fotograaf (en eigenaar van Reclamebeeld.nl) ook cameraman. Bij dergelijke producties werkt hij samen met Francis van tasfilms. Twee gedreven beeldmakers die elkaar goed aanvullen. Wilmar is al 11 jaar beroeps-bedrijfsfotograaf en cameraman. Francis is niet alleen een bijzonder goede editor en creatief verhalenmaker. Ook is zij heel goed in staat dergelijke projecten in goede banen te leiden. Wil je meer over ons weten, bekijk dan eens deze pagina: Videoproductie bedrijfsfilm Den Haag

Promotiefilm laten maken met stappenplan

Wij maken onze promotiefilms en bedrijfsfilms volgens een stappenplan. Hierin worden alle details besproken zodat voor iedereen duidelijk is wat de verwachtingen zijn. Je kunt op deze pagina meer lezen over hoe wij te werk gaan: werkwijze promotiefilm. Wil je, terwijl wij de promotiefilm schieten, tegelijkertijd bedrijfsfotografie laten maken? Bekijk dan eens deze foto’s die ik gedurende een filmdag (van de tweede film op deze pagina) heb gemaakt: film en fotografie kinderdagverblijf. Veel kijkplezier.

Promotiefilm onderwijs

Promotiefilm kinderopvang

Promotiefilm ondernemers begeleiding van J&C

Promotiefilm voor juridische doelgroep

Promotiefilm klantverhaal

Duurzaamheid video

Promotiefilm Industrie

Voorbeeld van een mini-documentaire gemaakt in Den Haag

Als je een leuk idee hebt, een opdracht wil bespreken, of tarieven of een offerte wil aanvragen – stuur dan even een email of bel mij. Tot snel!

                                                                 
Reclamebeeld.nl                          info@reclamebeeld.nl                      06-51520360  

Van der Duynstraat 143

2515 NJ Den Haag