Promotiefilm laten maken?

Als je een promotiefilm wilt laten maken ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk direct onderstaande voorbeelden van promotiefilms en lees daarna verder. Wij maken regelmatig promotiefilms om bijvoorbeeld een dienst of product te promoten bij opdrachtgevers en klanten.

Wie zijn wij?

Wij zijn Wilmar en Francis uit Den Haag. Wilmar is naast fotograaf (en eigenaar van Reclamebeeld.nl) ook cameraman. Bij dergelijke producties werkt hij samen met Francis van tasfilms. Twee gedreven beeldmakers die elkaar goed aanvullen. Wilmar is al meer dan 14 jaar beroeps-bedrijfsfotograaf en cameraman. Francis is niet alleen een bijzonder goede editor en creatief verhalenmaker. Ook is zij heel goed in staat dergelijke projecten in goede banen te leiden. Wil je meer over ons weten, bekijk dan eens deze pagina: Videoproductie bedrijfsfilm Den Haag

Promotiefilm met stappenplan

Wij maken onze promotievideos en bedrijfsfilms volgens een stappenplan. Hierin worden alle details besproken zodat voor iedereen duidelijk is wat de verwachtingen zijn. Je kunt op deze pagina meer lezen over hoe wij te werk gaan: werkwijze promotiefilm. Wil je, terwijl wij de promotievideo schieten, tegelijkertijd bedrijfsfotografie laten maken? Bekijk dan eens deze foto’s die ik gedurende een filmdag (van de tweede film op deze pagina) heb gemaakt: film en fotografie kinderdagverblijf. Veel kijkplezier.

Een overtuigende testimonial video

Een promotie film kan (deels) bestaan uit een testimonial video. Laat klanten aan het woord. Ze kunnen je doelgroep vertellen waarom jullie product of dienst zo goed is. Wij hebben diverse testimonial videos gemaakt. Wil je een blog lezen over het hoe en waarom van testimonial videos? Lees die dan hier: testimonial video. Ik hoop dat we je van dienst kunnen zijn met het maken van een promotie of testimonial video.

Promotievideo voor LaNSCO United “van azc naar ondernemer”

Video voor arbeidsmarktcommunicatie “Werken bij de Gemeente Haarlemmermeer”

Promotievideo onderwijs

Promotiefilm kinderopvang

Promotiefilm ondernemers begeleiding van J&C

Film voor juridische doelgroep

Promotievideo klantverhaal

Duurzaamheid video

Promotiefilm Industrie

Voorbeeld van een mini-documentaire gemaakt in Den Haag

Als je een leuk idee hebt, een opdracht wil bespreken, of tarieven of een offerte wil aanvragen – stuur dan even een email of bel mij. Tot snel!

                                                                 
Reclamebeeld.nl                          info@reclamebeeld.nl                      06-51520360  

Van der Duynstraat 143

2515 NJ Den Haag

Promotiefilm