Straatfotografie Den Haag

  • Uitzicht vanaf de grote kerk Den Haag centrum s'avonds
    Uitzicht vanaf de grote kerk Den Haag centrum s'avonds

Straatfotografie Den Haag

Straatfotografie in de straten van Den Haag doe ik al meer dan 24 jaar. Ik ken Den Haag erg goed en woon in het centrum van Den Haag. Voor diverse opdrachtgevens heb ik fotografie in Den Haag mogen verzorgen, van straatfotografie in wijken tot complete buurtreportages met een journalist. Omdat ik Den Haag goed ken bestaat mijn architectuur portfolio met name uit fotografie van deze plaats. Ook heb ik veel Stockfotografie van Den Haag. Bekijk ook eens mijn Portretfotografie, Mens en Maatschappij fotografie,  Bedrijfsfotografie, Bouwfotografie of Interieurfotografie.

Als je een leuk idee hebt, een opdracht wil bespreken, tarieven of een offerte wil aanvragen stuur dan even een email of bel mij. Tot snel!

                                                                 
Reclamebeeld.nl                          info@reclamebeeld.nl                      06-51520360  

Van der Duynstraat 143

2515 NJ Den Haag