• Theater fotografie te Den Haag
    Theater fotografie te Den Haag

Theater fotografie in Den Haag

Bij theater fotografie is het voor een optimale sfeer van belang alleen gebruik te maken van bestaand theaterlicht. Om dat te kunnen doen, is het belangrijk goede lichtgevoelige lenzen te gebruiken en te werken met een statief. Ik heb veel ervaring met het fotograferen onder moeilijke lichtomstandigheden.

Fotograaf te Den Haag

Omdat ik woon in het centrum van Den Haag kan ik op mijn fiets snel ter plaatse zijn op plekken als Diligentia, Amare, Theather aan het Spui, Royal Theater, Korzo theater, De Regentes, Het Nationale theater, Pepijn.

Als je goede foto’s van jullie theatervoorstelling willen laten maken, hoor ik graag van je.

Congresfotografie

Naast fotografie van theatervoorstellingen zijn er op theater locaties ook regelmatig congressen. Ook daar heb ik ervaring in. Mijn congresfoto’s kun je hier bekijken: Congresfotografie.

Theaterproductie film

Een sfeerfilm van een theaterproductie, een theatergezelschap of voorstelling kunnen wij ook organiseren. Hieronder een voorbeeld.

Theater productie sfeer film door tasfilms. De film kun je ook bekijken op de site van tasfilms: Promotie film voor theater.

Promotie film Laten maken?

Andere voorbeelden van promotie films kun je op deze website hier vinden: promotie film laten maken.

Als je een leuk idee hebt, een opdracht wil bespreken, of tarieven of een offerte wil aanvragen – stuur dan even een email of bel mij. Tot snel!

                                                                 
Reclamebeeld.nl                          info@reclamebeeld.nl                      06-51520360  

Van der Duynstraat 143

2515 NJ Den Haag