Trainingen Opleidingen fotografie

  • fotografie van training op kantoor
    fotografie van training op kantoor

Fotografie van trainingen en opleidingen

Fotografie van trainingen en opleidingen maak ik regelmatig. Helaas wordt vaak gebruik gemaakt van stockfoto’s en dat zien veel mensen. Wilt u echter een goede indruk van de training of opleiding op uw eigen locatie(s) dan is professionele opdracht fotografie naar mijn idee de beste optie. Vanzelfsprekend is dit een duurdere oplossing, maar ook een betere manier om te communiceren met (potentiele) klanten.

Foto’s van cursisten van uw eigen opleiding op locatie

Realistische foto’s van uw eigen opleidingslocatie geeft een mooi beeld van hoe de training er daadwerkelijk uitziet. Naast foto’s van mensen in training kan ik ook locatie interieur foto’s maken. Voorbeelden hiervan tref je aan op deze pagina: interieurfotografie.

Tip: zorg voorafgaand aan een fotoshoot met cursisten dat alle trainees weten dat er gefotografeerd gaat worden en vraag hiervoor toestemming. Mensen die liever niet herkenbaar op de foto gaan kunnen ook op een plek gaan zitten die minder in het zicht is. Dus bijvoorbeeld aan het eind van een rij of achter in de klas. Op die manier kan ik langs deze cursisten fotograferen en staan ze niet of niet herkenbaar op de foto’s.

Als je een leuk idee hebt, een opdracht wil bespreken, tarieven of een offerte wil aanvragen stuur dan even een email of bel mij. Tot snel!

                                                                 
Reclamebeeld.nl                          info@reclamebeeld.nl                      06-51520360  

Van der Duynstraat 143

2515 NJ Den Haag