• minister Infrastructuur en Waterstaat op bezoek bij CBR

Transport fotografie

Bij transport fotografie binnen de transportsector gaat het vaak om het vastleggen van mensen in combinatie met hun transportmiddel ten behoeve van bijvoorbeeld een website, magazine of fotografie-beeldbank. Ik heb voor diverse bedrijven foto’s gemaakt waarbij transport een rol heeft. Zo heb ik voor diverse transportbedrijven gefotografeerd, maar ook bijvoorbeeld voor de ANWB en de Greenery.

Arbeidsmarktcommunicatie

Omdat ik vrij regelmatig foto’s maak voor arbeidsmarktcommunicatie heb ik samen met Francis Camstra (van tasfilms) een website gemaakt speciaal voor beeld voor arbeidsmarktcommunicatie. Je kunt daar terecht voor zowel fotografie als film. Fotos van vrolijke mensen aan het werk op de werkvloer kun je hier bekijken:

fotos van mensen aan het werk op de werkvloer

fotografie voor vacature websites

LinkedIn portretfotografie Den Haag

Heb je fotografie nodig van een bedrijfsevent binnen de transportsector? Bekijk ook eens mijn pagina’s Bedrijfsfotografie of Bedrijfs events.

Duurzaamheid MVO Bedrijfsvideo

Bij tasfilms videoproductie maken we graag bedrijfsfilms voor bedrijven die goede activiteiten verrichten op het gebied van duurzaamheid, en andere vlakken van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Neemt jouw bedrijf goede stappen op dat vlak en wil je dat aan de wereld laten zien? Bekijk dan eens deze pagina: Bij tasfilms videoproductie maken we graag bedrijfsfilms voor bedrijven die goede activiteiten verrichten op het gebied van duurzaamheid, en andere vlakken van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Neemt jouw bedrijf goede stappen op dat vlak en wil je dat aan de wereld laten zien? Bekijk dan eens deze film op de website van tasfilms: Duurzaamheid MVO video

Als je een leuk idee hebt, een opdracht wil bespreken, of tarieven of een offerte wil aanvragen – stuur dan even een email of bel mij. Tot snel!

                                                                 
Reclamebeeld.nl                          info@reclamebeeld.nl                      06-51520360  

Van der Duynstraat 143

2515 NJ Den Haag