• fotos van vakantiepark en vakantiehuisjes

Vakantiepark fotografie van vakantiehuisjes

Vakantiepark fotografie; het fotograferen van vakantiehuisjes en/of sfeer op een vakantiepark. Dit kan, simpel gezegd, op twee manieren: met en zonder mensen. Een absolute “must” voor vakantiepark fotografie is de zon. Geen zon betekent geen fotoshoot.

Interieurfotografie vakantiehuis

Wil je alleen op een mooie manier laten zien hoe het vakantiehuis eruitziet, dan is interieurfotografie en fotografie van de buitenkant van het huisje de beste oplossing. Ik heb veel ervaring met het fotograferen van huisjes op vakantieparken. Wil je andere interieurfotografie zien? Bekijk dan eens mijn interieurfotografie. Wil je foto’s zien van andere (nieuwbouw)woningen, bekijk dan eens deze pagina: foto’s van nieuwbouw woningen.

Fotografie vakantiepark met mensen

Zoals je kunt zien aan de foto’s heb ik ook veel ervaring met het fotograferen van vakantieparken met mensen. Hiervoor maak ik gebruik van modelgezinnen. Ik heb zelf connecties met gezinnen en kan ook adviseren met betrekking tot oproepen voor modelgezinnen. Fotografie op en rond vakantieparken bestaat meestal uit het zo mooi mogelijk in beeld brengen van alle hoogtepunten die een park en de omgeving te bieden hebben. En dat in combinatie met een leuk gezin. Meestal vinden fotoshoots op vakantieparken plaats in een weekend ergens in het voorjaar. Mei en Juni zijn ideale maanden. De vakantie parken zijn dan nog niet helemaal vol geboekt en de natuur is op zijn mooist. Foto’s van mensen in huis (maar niet op vakantie) tref je hier aan: Fotoshoots bij mensen thuis.

Vakantiepark video

In samenwerking met tasfilms kan ik ook een vakantiepark video maken. Naast fotograaf ben ik ook cameraman. Een voorbeeld van een vakantiepark video tref je hieronder aan. De volledige portfolio van tasfilms kun je hier bekijken: Bedrijfsvideo Den Haag.

Contact

Als je een leuk idee hebt, een opdracht wil bespreken, of tarieven of een offerte wil aanvragen – stuur dan even een email of bel mij. Tot snel!

                                                                 
Reclamebeeld.nl                          info@reclamebeeld.nl                      06-51520360  

Van der Duynstraat 143

2515 NJ Den Haag