Veiligheidsfilm

Onderstaande veiligheidsfilm productie hebben wij gemaakt voor Vandervalk+Degroot. Dit bedrijf houdt zich bezig met rioleringsbeheer en rioolonderhoud. Daarom is veiligheid en veilig werken enorm belangrijk.

“Eerst ik!” Eerst stellen ze bij Vandervalk+DeGroot de vraag Zijn de werkomstandigheden veilig genoeg? en Kan ik mijn collega aan het werk laten gaan? Veilig werken is een must. Vandervalk+degroot verplicht alle medewerkers, inclusief onderaannemers en uitzendkrachten, de Eerst ik! gedragsregels en levensreddende Eerst ik! regels op de werkplek in acht te nemen. Deze veiligheidsfilm is onderdeel van de training die elke nieuwe medewerker krijgt bij Vandervalk+Degroot. Ben je benieuwd naar hoe we te werk gingen bij de productie van deze film? Dat kun je lezen op de website van tasfilms: veiligheidsvideo.

Werkwijze film productie

Onderstaande veiligheidsfilm hebben wij geproduceerd volgens onze eigen werkwijze. Wij waren voor deze productie verantwoordelijk voor het schrijven van het script, het plannen, het schieten op diverse locaties en het editen van de veiligheidsfilm. Onze manier van werken kun je hier bekijken: werkwijze voor bedrijfsfilms. Wil je onze bedrijfsfilms zien dan kun je die hier bekijken: Bedrijfsfilm productie Den Haag.

Videoproductie Industrie

Deze film laat de productie zien van betonnen putten.

Video van een productieproces

In deze video wordt het productieproces van aluminium onderdelen voor onder meer de automotive industrie in beeld gebracht.

Video van productiemedewerkers op een industiële locatie

In deze video worden medewerkers van een industriële locatie in beeld gebracht.

Als je een leuk idee hebt, een opdracht wil bespreken, of tarieven of een offerte wil aanvragen – stuur dan even een email of bel mij. Tot snel!

                                                                 
Reclamebeeld.nl                          info@reclamebeeld.nl                      06-51520360  

Van der Duynstraat 143

2515 NJ Den Haag

Veiligheidsfilm