Video persbericht

Regelmatig worden wij ingehuurd voor het maken van een video persbericht, bijvoorbeeld in Den Haag, Rotterdam of Brussel. Een dergelijke persvideo produceren wij meestal met twee camera’s. Hieronder kun je een aantal video interviews bekijken.

Fotografie en after-movie van een congres

Moet een interview tijdens een congres worden opgenomen? Wij verzorgen dit graag en kunnen naast een video interview ook een after-movie van dit congres maken. Wilmar is fotograaf en cameraman; en kan dit tijdens een event combineren. We zouden dus ook fotografie van een event kunnen leveren. Wil je foto’s van congressen bekijken? Deze kun je hier vinden: Congresfotografie.

Persfotografie van persfotograaf in Den Haag

Als je voor een persbericht naast video ook goede fotografie nodig hebt dan verzorgen wij dit ook graag. Wilmar heeft veel foto’s gemaakt die in persuitingen gebruikt zijn. Portretfotografie op locatie kun je hier bekijken: Portretfotografie op locatie en voorbeelden van persfotos staan hier: Persfotos Den Haag. Veel kijkplezier.

Video interview voor een persbericht

Als je een leuk idee hebt, een opdracht wil bespreken, of tarieven of een offerte wil aanvragen – stuur dan even een email of bel mij. Tot snel!

                                                                 
Reclamebeeld.nl                          info@reclamebeeld.nl                      06-51520360  

Van der Duynstraat 143

2515 NJ Den Haag