Zakelijke Portretfotografie op locatie

  • Zakelijke portretfotografie
    Zakelijke portretfotografie

Zakelijke Portretfotografie op locatie

Bij zakelijke portretfotografie op een buitenlocatie speelt het weer vanzelfsprekend een grote rol. Ik heb met alle soorten weertype ervaring. We kunnen samen een mooie plek rond de bedrijfslocatie zoeken en daar bedrijfsportretfoto’s maken. Goede portretfotografie is een mix van een interessante, leuke en/of mooie achtergrond, in combinatie met een persoon die zich op zijn of haar gemak voelt en de juiste belichting. Ik werk soms met het aanwezige natuurlijke licht, maar vaker werk ik met externe flitsunits. De meeste portretfoto’s op deze pagina zijn gemaakt met extern flitslicht in Den Haag, Rotterdam, Delft, Leiden en Brussel.

Ontspannen op de foto

Ik neem de tijd voor portretfotografie zodat de geportretteerde ontspannen op de foto staat. De meeste mensen vinden het best spannend om gefotografeerd te worden door een fotograaf. Doordat ik zeer veel mensen heb geportretteerd zie ik of iemand echt op zijn of haar gemak is voor de camera. Door mijn ruime ervaring als portretfotograaf weet ik mensen gerust te stellen. We werken tijdens de shoot op locatie samen aan een mooie portretserie.

Bekijk ook eens Portretfotografie, Social Media portretfotografieMensenfotografie of Bedrijfsfotografie. Ben je op zoek naar specifieke fotografie met betrekking tot arbeidsmarktcommunicatie, bekijk dan eens deze pagina: portretfotografie voor arbeidsmarktcommunicatie.

De LinkedIn pagina van Portretfotograaf kun je hier vinden:

https://www.linkedin.com/showcase/portretfotograaf/

Als je een leuk idee hebt, een opdracht wil bespreken, of tarieven of een offerte wil aanvragen – stuur dan even een email of bel mij. Tot snel!

                                                                 
Reclamebeeld.nl                          info@reclamebeeld.nl                      06-51520360  

Van der Duynstraat 143

2515 NJ Den Haag